ŞİMŞEK, 3 PUAN İÇİN DUMLUPINAR’A ÇIKIYOR

124

Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar stadında Ağrıspor’u konuk edecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Takımda tek hedef ise galibiyet…

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, Pazar günü ikinci yarının üçüncü karşılaşmasına çıkacak. Kendi saha ve seyircisi önünde Ağrıspor’u konuk edecek olan Belediye Kütahyaspor maçın hazırlıklarını büyük ölçüde tamamlamış durumda.

Rakibi karşısında mutlak 3 puan almayı hedefleyen Belediye Kütahyaspor’un en büyük kozu ise yine taraftarı olacak. Tribünlerden alacağı destekle rakibini mağlup etmeyi düşünen Belediye Kütahyaspor böylelikle haftayı kayıpsız atlatmak istiyor.

KADRODA DEĞİŞİKLİK BEKLENMİYOR

Belediye Kütahyaspor’da teknik direktör Yusuf Tokuş gözetiminde kadro istikrarını büyük ölçüde yakalamış görünüyor. Yeni transferler kadroda yer bulurken, Pazar günü oynanacak Ağrıspor karşılaşmasında da kadro istikrarının bozulması beklenmiyor.

Kalee yine Serkan’ın oynaması beklenirken defans 4 dörtlüsü Serkan Eyüp, Samet ve Doğancan yine ilk 11’de başlamasına kesin gözle bakılıyor.

Orta sahada’da bir değişim beklenmezken gol bölgesinde yine Can Muhammed Vural’ın forma giymesi kesin gibi… Uzun boyuyla takıma büyük katkılar sağlayan Feyyaz Aydil ise teknik ekibi kadro planlamasında en fazla zorlayan isimler arasında yer alıyor. ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *