ÇEVRECİ VAATLERİ İPLE ÇEKİYORUZ

247

TEMA Kütahya olarak tüm belediye başkan adaylarına eşit mesafede olduklarına vurgu yapan TEMA Vakfı Kütahya İl Temsilcisi Mustafa Satılmış, CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci’yi ağırladıklarını, diğer adayların çevreye duyarlı belediyecilik adına vaatlerini duymayı dört gözle beklediklerini belirtti.

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Kütahya İl Temsilciliği, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci’yi ağırladı. TEMA Kütahya İl Temsilciliğinde gerçekleştirilen ziyarette Kahveci, TEMA Kütahya gönüllülerine projelerini anlattı.

‘TEMA’NIN KAPISI HER ADAYA AÇIK’

Ziyaretleri sebebiyle Kahveci ve ekibine teşekkür eden TEMA Vakfı Kütahya İl Temsilcisi Mustafa Satılmış, yerel seçimler hızla yaklaşırken TEMA’nın kapılarının tüm adaylara açık olduğunu belirtti. CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci’nin ziyaret talebini kabul ettiklerini ifade eden Satılmış, “Kahveci’nin projelerini dinledik, biz de taleplerimizi ilettik. TEMA’ya nasıl bir katkı yapabilecekleri konusunda bize bilgi verdiler. Özünde yıllardan beri TEMA’cı olduğunu ve müşterek çalışma arzusu içinde olduklarını ifade ettiler.” İfadelerini kullandı.

DİĞER ADAYLARI DA DAVET ETTİ

Yerel seçimler yaklaşırken TEMA olarak bütün siyasi partilerle denge oluşturmaya çalıştıklarının altını çizen Mustafa Satılmış, çevre mücadelesinin siyaset üstü olduğuna ve tüm adaylara eşit mesafede olduklarına vurgu yaptı. Diğer adaylara da davette bulunan Satılmış, “Sayın Kahveci’yi dinlediğimiz gibi tüm siyasi parti adaylarını da dinlemeye hazırız. TEMA’nın kapısı tüm adaylara herkese açıktır. Gelip bir çayımızı içerlerse çok seviniriz.” Şeklinde konuştu.

CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Eyüp Kahveci’nin köylere tohum ve fidan dağıtımı, ata tohumuna destek, tarım topraklarının koruma gibi vaatlerinin mutluluk verici olduğunu ifade eden Satılmış, “ Köylünün çiftçinin talebinin göz önünde bulundurulması, yerel halkın kendi kendine yeter hale gelmesi çevre adına dikkatimizi çekti. Diğer tüm adaylarında çevreye duyarlı belediyecilik adına vaatlerini duymayı dört gözle bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *