PROTOKOL TAKIMI TRİBÜNDEN İZLEDİ

186

Haftasonu oynan Belediye Kütahyaspor, Ağrı Spor mücadelesi öncesi Kütahya protokolü, Ağrı Spor kafilesi ile bir araya geldi. Dumlupınar Stadında maçı takip eden Kütahya Valisi Musa Işın, her iki takımın da dostça ve centilmence bir oyun sergilediğini vurguladı.

TFF 3. Lig’in 17. haftasında 4 Şubat Pazar günü, Belediye Kütahyaspor, Ağrı Spor’la Dumlupınar Stadı’nda karşı karşıya geldi.

KÜTAHYA MİSAFİRPERVERLİĞİNE YAKIŞIR KARŞILAMA

Karşılaşma öncesi Kütahya Valisi Musa Işın, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı ve Murat Arık, Ağrı Spor kafilesi ile bir araya geldi. İki takımın bir araya geldiği toplantıda centilmenlik, dostluk ve kardeşlik mesajı verildi.

Vali Musa Işın, AK Parti Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Murat Kırbaç, Belediye Kütahyaspor Ağrıspor maçını Dumlupınar Stadında birlikte izledi.

DOSTLUK VURGUSU YAPILDI

Sayın Valimiz, “Ağrıspor’u ilimizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Her iki takım da dostça ve centilmence bir oyun sergiledi. Yöneticileri ve oyuncuları tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *