AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYINDAN KÜTBO’YA ZİYARET: ORTAK ÇÖZÜMLER ÜRETİLECEK

113

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu’nun KÜTBO ziyaretinde ilin ortak sorunlarını ve çözüm önerilerini birlikte tespit ederek verimli çalışmalar yapılacağı belirtildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ve beraberindeki heyet Kütahya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyelerini ziyarette bulundu.

Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu ziyarette Kütahya için yapılacak proje ve çalışmalardan bahsederek ikili istişarede bulundu.

KATKI SAĞLAYACAK PROJELERE HAZIRIZ

Başkan Gültekin, ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Borsa faaliyetleri ve projeler hakkında bilgi paylaştı, ilimizin kalkınmasına katkı sağlayacak bütün projelerde yer almaktan memnuniyet duyulacağını belirterek, seçim sürecinde başarılar diledi.

Ziyarette; Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ali Okumuş, Meclis Başkan Yrd. İsmail Akıncı, Meclis Üyeleri Nüfide Erdurgut, Mustafa Şentürk ve Hüseyin Sarı hazır bulundu. İlimizin ortak sorunlarını ve çözüm önerilerini birlikte tespit ederek verimli çalışmalar yapılacağı görüşleriyle ziyaret sona erdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *