AKHİSAR’A GALİBİYET ALMAYA GİDİYORUZ

245

Geçtiğimiz hafta Ağrıspor karşısında yaşadığı puan kaybını telafi etmek isteyen Belediye Kütahyaspor, yarın saat 14.00’te Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda oynanacak Akhisarspor maçında galibiyet için sahaya çıkacak. Ligin ilk yarısında oynanan maçta galip gelen mavi lacivertlilerin gözü bir kez daha ü puanda.

MAÇ YARIN 14.00’DA

TFF. 3’üncü Lig’de mücadelesine devam eden Belediye Kütahyaspor, Pazar günü saat 14.00’te Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz hafta Dumlupınar stadında Ağrıspor ile karşı karşıya gelen bulduğu net gol pozisyonlarından Ağrıspor kalecisi Suphi Dağ’a takılarak yararlanamayan Belediye Kütahyaspor, 3-1 mağlup oldu. Kaybettiği puanların telafisini yapmak isteyen mavi-lacivertliler, bu kez deplasmanda galibiyet hedefliyor. 19’uncu haftayı 27 puanla ligde 6’ıncı sırada karşılayan Belediye Kütahyaspor, yeniden üst sıralara yükselmek istiyor.

İLK MAÇTA MAVİ ŞİMŞEK GALİP GELMİŞTİ

Mavi Şimşek’in bu haftaki rakibi Akhisarspor ise geçtiğimiz hafta bay geçmişti. Yeşil siyahlı ekip, 11 puanla ligde on ikinci sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında Dumlupınar Stadı’nda oynanan maçta Belediye Kütahyaspor, Akhisarspor’u 4-1 yenmişti.

Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda oynanacak maçı, hakem Serkan Eryılmaz yönetecek. Eryılmaz’ın  yardımcılıklarını Oğuzhan Anıl ve Emrah Altındağ üstlenecek.

İŞTE 19 HAFTANIN DİĞER MAÇLARI

Ligin 19. Haftasının diğer maçlar ise şöyle: Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. – Osmaniyespor Futbol Kulübü, Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü – Silivrispor, Darıca Gençlerbirliği A.Ş. – Bayburt Özel İdare Spor, Merkür Jet Erbaaspor – Karaköprü Belediye Spor, Kuşadasıspor – Karatay Termal 1922 Konyaspor, Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş – Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş. Fatsa Belediyespor ise bu haftayı bay geçen takım olacak.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *