ŞİMŞEK’TE SAHNE YENİ TRANSFERLERİN 0-2

141

Belediye Kütahyaspor, deplasmanda Akhisar’ı 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Belediye Kütahyaspor’un yeni transferleri galibiyeti getiren isimler oldu.

Belediye Kütahyaspor, mücadele verdiği 3. Lig 3. Grupta deplasmanda Akhisar ile karşı karşıya geldi. Belediye Kütahyaspor’da bugüne kadar defansın ortasında mücadele veren Doğancan Kılıç ve Samet Cantürk yedek kalırken Haktan Çakır ve yeni transferlerden Uğur Bulut görev aldı. Yine ikinci yarıda kadroya dahil olan Serkan Kılıç’ın yerine kapatan İsmet Benli oynarken, sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayan Can Muhammed Vural’ın yerine Feyyaz Aydil oynadı. Geçtiğimiz gün transfer edilen Murat Çaydemir ise yine ilk 11’de başlayan isim oldu.

GOLLER ÜST ÜSTE GELDİ

Belediye Kütahyaspor, maça hızlı bir başlangıç yaparken 16’ıncı dakikada yeni transferi Murat Çaydemir ile golü buldu ve 1-0 öne geçti. Murat Çaydemir attığı golle ilk maçında golle tanışmış oldu.

Dakikalar 30’u gösterdiğinde bu kez sahneye Burak Başkaya çıktı. Burak attığı golle skoru 2-0’a getirirken önemli bir üstünlük sağlamış oldu.

İlk yarı 2-0 Kütahyaspor üstünlüğü ile sona erdi. 

İKİNCİ YARI POZİSYON VAR GOL YOK

Belediye Kütahyaspor, Akhisar deplasmanında ikinci yarıda da etkili bir oyun ortaya koydu. Dakika 74’de Halil İbrahim Pekşen çıkarken Muhammed Sait Özvardar, dakika 79’da Doğancan Kılıç-Murat Çaydemir değişiklikleri olurken son bölümlerde Arda ve Feyyaz yerlerini Güneş ve Berkant’a bıraktı. Genç golcü Güneş ‘te ilk kez forma giydi.

Maçın ikinci yarısında gol olmazken maç 2-0 Kütahyaspor üstünlüğünde sona erdi.

HAFTAYI 6’INCI SIRADA KAPATTI

Belediye Kütahyaspor, Akhisar deplasmanında aldığı galibiyetin ardından haftayı 6’ıncı sırada kapattı. Belediye Kütahyaspor ile lider Karaköprü arasında 13 puanlık fark bulunurken ikinci sırada bulunan Erbaaspor ile ise 3 puana düşmüş oldu. Belediye Kütahyaspor hafta sonunu bay olduğu için maç yapmadan geçirecek.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *