‘SULAMA PROJELERİNİ 40’A TAMAMLAYACAĞIZ’

144

Bakanlık yaptığı dönemde Kütahya’ya yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan Eski Türkiye Cumhuriyeti Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Baraj istediniz 15 baraj dediniz. 20 baraj ve 7 gölet yaptık. Bunu 40’a birlikte tamamlayacağız” dedi. Eroğlu, Kütahya’nın sağlık turizminde büyük bir atılım kaydedeceğini de vurguladı.

Eski Türkiye Cumhuriyeti Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, haftasonu gerçekleştirilen AK Parti Aday tanıtım toplantısında Kütahya’ya yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

11 DERE ISLAH EDİLDİ

Bakanlık yaptığı dönemde Kütahya’ya çok hizmetler yaptıklarını ifade eden Veysel Eroğlu, “Baraj istediniz 15 baraj dediniz. 20 baraj ve 7 gölet yaptık. Bunu 40’a birlikte tamamlayacağız” şeklinde konuştu. Kütahya bal ormanı yapıldığını ifade eden Eroğlu, 180 milyon fidanın toprakla buluştuğunu ve 11 derenin ıslah edildiğini açıkladı.

Kütahya’da her ilçeye meteoroloji ölçüm istasyonu kurulduğunu vurgulayan Eroğlu, “Artık her an Kütahya’nın havası görülebiliyor. Kütahya’yı gerek sağlık turizminde, kaplıca turizmine uçurmak için hep beraber çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

M. RIDVAN CECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *