HAFTAYI BAY GEÇMEK AVANTAJ SAĞLAYACAK

141

Belediye Kütahyaspor’un geçtiğimiz haftayı BAY geçirmesinin yeni gelen oyuncuların da takıma uyum sağlaması açısından avantaj sağladığına dikkat çeken Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü Başkanı Abdullah Damcı, “Sezon sonunda hedeflediğimiz 2 Lig’e kavuşacağımıza inanıyoruz.” Dedi.

3.Lig 3 grupta mücadelesine devam eden Belediye Kütahyaspor, geçtiğimiz haftayı BAY geçerek maç yapmadı.  Takım, 25 Şubat Pazar günü sahasında oynayacağı Silivrispor maçı hazırlıklarına devam ederken Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü Başkanı Abdullah Damcı, takımdaki son duruma dair önemli açıklamalarda bulundu.

9 YENİ OYUNCU İLE TAKVİYE SAĞLANDI

Geçtiğimiz haftayı BAY geçen Belediye Kütahyaspor’un, bu haftasonu oynayacağı Silivrispor maçına hazırlandığını ifade eden Damcı, ligin ikinci yarısında gerçekleşen transferler hakkında bilgi verdi. Devre arasında 7 oyuncu ile teşekkür edilerek yolların ayrıldığını belirten Abdullah Damcı, “İkinci yarı takviye olarak da 9 arkadaşımızla sözleşme imzaladık. Onlar da aramıza katıldılar. En son geçen hafta transferin son gününde Bornaspor’dan Murat Çaydemir ile anlaştık ve Akhisar maçında da arkasızımızı oynattık.” Şeklinde konuştu.

VURAL SİLİVRİSPOR MAÇINA YETİŞECEK

Belediye Kütahyaspor’un haftayı BAY geçirmesinin yeni gelen oyuncuların da takıma uyum sağlaması açısından avantaj sağladığına dikkat çeken Damcı, “İnşallah haftasonu kendi sahamızda oynayacağımız Silivrispor maçına daha iyi şartlarda hazırlanıyoruz.” Dedi. Sakatlığı bulunan golcü futbolcu Can Muhammed Vural’ın son durumu hakkında da bilgi veren Damcı, Vural’ın Silivrispor maçına yetişeceğini müjdeledi.

‘2.LİG’E ÇIKACAĞIZ’

Belediye Kütahyaspor’un iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ifade eden Damcı, “İnşallah hedeflediğimiz arzuladığımız yere, 2 Lig’e sezon sonunda kavuşacağımıza umut ediyoruz, inanıyoruz. Dumlupınar Stadyumu’ndaki mavi lacivertli topun 2000-2001 sezonunda 2.lige çıktığı zaman konmuştu inşallah bu yılda bir diğer benzerini Dumlu’ya yapacağız.” İfadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *