‘HER AN ULAŞILABİLİR BİR BAŞKAN OLACAĞIM’

143

Son yerel seçimin ardından geçen 5 yılda olgunluk ve tecrübe edinmenin sonsuz bir süreç olduğunu fark ettiğine değinen AK Parti  Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, “Ben başkanlık dönemimde gelen telefonların tamamına dönmeye çalıştım. Bundan sonra da bir belediye başkanının yegâne görevi olarak ulaşılabilir olacağız.” Dedi.

‘KENDİME ZAMAN AYIRDIM’

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, son yerel seçimin ardından geçen 5 yılın kendisine kattıklarını anlattı. 5 yılın aslında uzun bir zaman olmadığını belirten Saraçoğlu, bu süreyi kendisini geliştirmeye ayırdığını belirtti. Kendini dinleme sürecini çok iyi gerçekleştirdiğini ifade eden Saraçoğlu, bol bol kitap okuduğunu ifade etti. Belediye başkanlığı ve geçmişteki il başkanlığı boyunca hem insanlara ve topluma davranışı hem de projeler noktasında kendisini hep sorguladığını ifade eden Saraçoğlu, bu sorgulamanın kendisini önemli noktalara getirdiğini belirtti.

‘BUNA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ’

Olgunluk ve tecrübe edinmenin sonsuz bir süreç olduğuna değinen Saraçoğlu, bu sürecin kendisini daha olgun hale getirdiğini belirtti. Çevrenizde fazla insan olmayan insanın, kendini dinleme avantajı yakaladığını belirten Saraçoğlu, “Mesela bir insanımıza yanlış bakmışsın elini sıkmamışsın gönlünü kırmışsın, “Ben bunu neden yaptım değer mi?” diyorsunuz. Yolda giderken birinin başını çevirmesi selam vermesi insanın yüreğine dokunuyor. Bu dönemde artık asla buna müsaade etmeyeceğiz. Herkesin gönlüne girmeye gayret göstereceğiz. Kimseyi kırmayacağız. Kırmadan dökmeden hizmet odaklı çalışmaya gayret göstereceğiz. Millete hizmet etmek çok kutsal.” Şeklinde konuştu.  

Belediyelerin denetimlerden kontrollerden geçtiğini belirten Saraçoğlu, “Bütün yaptığımız işleri Allah’a hesap verecek şekilde yapıyorsak biz başarılıyız demektir. Doğru yolda ilerlediğimizin göstergesidir.  Rabbim bize bu görevi tekrar nasip ederse tekrar bu yolda ilerleyeceğiz.” Dedi.

GÖREV BOYUNCA HER TELEFONU AÇTIM

İl başkanlığımdan bu yana Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendilerine hep “Telefonlarınıza bakın muhakkak geri dönün” talebini ilettiğini dile getiren Saraçoğlu, şu ifadelerini kullandı: “Çünkü vatandaş eğer sizi arıyorsa sizden bir talebi varsa demek ki o problemi, o derdi kendisi için birinci derecede bir problem görüyor. Vatandaş için önemli ve siz o sorunu dinlediğinizde, yardımcı olduğunuzda, çözüme kavuşturduğunuzda vatandaş mutlu oluyor.  Bu da paha biçilmez bir şey. Ben başkanlık dönemimde gelen telefonların tamamına dönmeye çalıştım. Ama dönemediğimiz varsa gözden kaçtıysa vatandaşımızda hakkını helal etsin. Bundan sonrada bir belediye başkanının yegâne görevi olarak ulaşılabilir olacağız. Biz belediye başkanlığımız döneminde bu imajı da sağladık. Bundan sonra da aynısını yapacağız. Vatandaşımızın başımızın üzerinde yeri var.”

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *