BELEDİYE KÜTAHYASPOR, SİLİVSPOR’U AĞIRLIYOR: RÖVANŞ MAÇI YARIN DUMLU’DA

106

Geçtiğimiz haftayı Bay geçerek güç toplayan Belediye Kütahyaspor, yarın saat 14.00’te Silivspor’u ağırlayacak. Ligin ilk yarısında Silivspor’a 2-1 mağlup olan Belediye Kütahyaspor, taraftarının da desteği ile maçtan mutlak üç puan istiyor.

Belediye Kütahyaspor, 3’üncü Lig’in 21’inci haftasında Dumlupınar Stadı’nda Silivspor ile karşı karşıya gelecek. Maç, yarın saat 14.00’te başlayacak.

MAVİ ŞİMŞEK GÜÇ TOPLADI

Geçtiğimiz haftayı Bay geçerek güç toplayan Belediye Kütahyaspor, kendi taraftarının desteği ile çıkacağı maçtan mutlak galibiyet istiyor. Ligde daha üst sıralara tırmanmak isteyen Mavi Şimşek’te sakatlığı bulunan golcü futbolcu Can Muhammed Vural’ın da sahalara dönmesi bekleniyor.

Oynadığı son maçta Akhisarspor’u 2 golle deplasmanda deviren Belediye Kütahyaspor 30 puanla ligde 6’ıncı sırada yer alıyor.

Mavi Şimşek’in bu haftaki rakibi Silivspor ise geçtiğimiz Akhisarspor’a 1-3 yenildi. Kırmızı mavili ekip, 31 puanla ligde dördüncü sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan maçta Belediye Kütahyaspor, Silivspor’a 2-1 yenilmişti.

Dumlupınar Stadı’nda oynanacak maçı,  Hakem Veysel Karani Özkan yönetecek. Özkan’ın  yardımcılıklarını Hakan Dursun ve Abdulsamed Yeşilbaş üstlenecek.

MAÇ ÖNCESİ BİLETLER ÜCRETSİZ DAĞITILACAK

Kritik maç öncesi Belediye Kütahyaspor Kulüp yönetimine de bir açıklamada yaptı. Açıklamada yarın saat 14.00’da oynanacak Silivrispor maçının biletlerinin yönetim kurulumuz tarafından satın alındığı; biletlerin, maç öncesi Dumlupınar Stadyumu girişinde ücretsiz olarak taraftarlara verileceği belirtildi.

İŞTE 21 HAFTANIN DİĞER MAÇLARI

Ligin 21. Haftasının diğer maçlar ise şöyle: Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. – Osmaniyespor Futbol Kulübü, Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü – Silivrispor, Darıca Gençlerbirliği A.Ş. – Bayburt Özel İdare Spor, Merkür Jet Erbaaspor – Karaköprü Belediye Spor, Kuşadasıspor – Karatay Termal 1922 Konyaspor, Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş – Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş. Fatsa Belediyespor ise bu haftayı bay geçen takım olacak. Akhisarspor – Karatay Termal 1922 Konyaspor, Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. – Fatsa Belediyespor, Merkür Jet Erbaaspor – Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş, Onvo Ağrı 1970 Spor Kulübü            – Bayburt Özel İdare Spor, Darıca Gençlerbirliği A.Ş. – Osmaniyespor Futbol Kulübü, Kuşadasıspor – Karaköprü Belediye Spor. Haftayı bay geçen takım ise Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş olacak.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *