GÜROK GRUP’TAN 3.4 MİLYON TL’LİK FİNANSAL DESTEK: KUTSO BİNASI YENİLENECEK

155

Gürok Grup olarak KUTSO Binasının Yenilenmesine 3.4 milyon TL’lik finansal destek sağlayacaklarını ifade eden KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, “Kütahya, bizim için çok büyük bir öneme sahip. KUTSO’yu Kütahyamıza yakışır bir donanıma kavuşturacağız.” Dedi.

Sofra camı ve cam ambalajdan kiremite, turizmden yapıya kadar farklı sektörlerde faaliyetleriyle Türkiye’ye katma değer yaratan Gürok Grup, Kütahya’nın küresel rekabet gücünü ve sosyo ekonomik gelişmişlik düzeyini yükseltmek için çalışmalarıyla dikkat çeken Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) binasında yapılacak yenileme çalışmaları için 3.4 milyon TL’lik finansal destekte bulundu.

Binadaki yılların getirmiş olduğu yıpranmışlık dolayısıyla daha modern hale getirmek için gerçekleştirilen çalışmalarda; dış cephe ve çevre düzenlemeleri gerçekleştirildi. Gürok Grup tarafından sağlanan finansal destek ile birlikte meclis salonu ve tüm yönetim katı yenilenecek. Ayrıca, duvar kaplamalarından boya ve yevmiyeli işlere kadar tüm çalışmaların maliyetlerini de Gürok Grup finanse edecek.

 ‘KÜTAHYA BİZİM İÇİN ÇOK BÜYÜK ÖNEME SAHİP’

KUTSO’nun meclis toplantısında yaptığı açıklamada, Kütahya’nın bölgesel güç olması için çok önemli çalışmalara imza attığını söyleyen KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat; “Gürok Grup olarak, sadece ekonomik değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel alanlarda da topluma katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda, ticaretteki ilk adımlarımızı attığımız Kütahya, bizim için çok büyük bir öneme sahip. Dolayısıyla bölgenin kalkınması için önemli projelere öncülük eden KUTSO’nun çalışmalarını ve faaliyetlerini desteklemeyi Gürok Grup olarak oldukça önemsiyoruz.” Şeklinde konuştu.

‘KÜTAHYAMIZA YAKIŞIR

 DONANIMA KAVUŞACAK’

KUTSO’nun bulunduğu binada yılların getirdiği bir yıpranmışlığın söz konusu olduğunu ifade eden Güral Argat, 2023 yılının sonunda odanın dış cephe ve çevre düzenlemelerinin gerçekleştirildiğini açıkladı. Güral Argat, “Burada bizler, yönetim katı ve meclis salonunun yenilenme çalışmalarına katkı sağlamak adına 3.4 milyon TL’lik finansal destek sunacağız. Bu sayede Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nı Kütahyamıza yakışır bir donanıma kavuşturacağız. İş birliği ve dayanışma içinde, daha büyük başarılara imza atmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *