ORTAK HAREKET ETMEK KÜTAHYA’NIN YARARINA

245

ODA VE BORSA MÜŞTEREK TOPLANTISI KÜTBO EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KÜTBO ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda oda ve borsaların birlikte hareket etmesinin Kütahya’nın yararına olacağı vurgulandu.

Kütahya İl/İlçe Ticaret ve Sanayi Odaları ve Kütahya Ticaret Borsası müşterek toplantısı Kütahya ticaret Borsası (KÜTBO) ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantıya Kütahya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı.

İŞBİRLİĞİNİN EN BÜYÜK SAVUNUCUSUYUZ

Borsa olarak şehirdeki kurumsal işbirliğinin en büyük savunucusu olduklarını belirten KÜTBO Başkanı Necati Gültekin, “Birlikteliğin oda/borsa arasında iletişimde kalarak sürekliliğini sağlamalıyız” diyerek Kütahya’nın ve üyelerin gelişimine katkı sağlayacak proje ve çalışmalarda herkesin birlikte hareket etmesinin önemini belirtti.

Şehrin ve ilçelerin ekonomi başta olmak üzere her alanda gelişmesi için Kütahya Oda/Borsaları olarak çalışmakta olunduğu vurgusu yapılan toplantıda Kütahya’nın daha iyi bir konuma gelmesi için yapılan çalışmalarda desteğin, fikrine ihtiyaç duyulduğu noktada ortak hareket etmenin Kütahya’nın yararına olacağı dile getirildi.

PROJE OKULLARI ARTMALI

Toplantıda diğer Oda/Borsa Yönetim Kurulu Başkanları ve Yönetimleri toplantının hayırlı olması temennisinde bulunarak kurumların çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Mesleki eğitimin önemine değinilerek proje okullarının arttırılması gerektiği ifade edildi.Kütahya’nın her alanda gelişmesi adına Odalar ve Borsaların büyük sorumluluğa sahip olduğu belirtilerek ortak yapılacak çalışmaların devamını dilediler.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *