YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKANI FATİH ERBAKAN KÜTAHYA’DA ARTIŞ ÖNGÖRDÜ ‘OYUMUZ YÜZDE 25’E ÇIKACAK’

121

14 Mayıs seçimlerinde Kütahya merkezde yüzde 10’un üzerinde oy aldıklarını hatırlatan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, anketlerin Yeniden Refah Partisinin oylarını ikiye katladığını işaret ettiğine değinerek “Bu Kütahya’da da 10’un üzerindeki oyun yüzde 25’e çıkması demektir.” Şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart seçimlerinde partilerinin iddialı olduğu pek çok şehir olduğunu belirtti.

Urfa, Elazığ, Bursa, Samsun, Düzce, Eskişehir, Bingöl, Karabük, şehirlerini işaret eden Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisinin önümüzdeki seçimlerde Kütahya’da oylarını artıracağını öngördü.

ANKETLER OY ORANINI İKİYE KATLADI

14 Mayıs seçimlerinde Kütahya merkezde yüzde 10’un üzerinde oy aldıklarını hatırlatan Fatih Erbakan, “Anketler Türkiye geneli genel seçim olsa yüzde 6-7 oy alacağımızı gösteriyor. Biz geçen genel seçimde 2,9 oy aldık. Bu ne demek ikiye katlamış. Bu orantı ile baktığınız zaman Kütahya’da da 10’un üzerindeki oyun yüzde 25’e çıkması demektir bu.” İfadelerini kullandı.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *