KUTSO’DA BİR DEVİR SONA ERDİ

117

Türkiye’nin önemli iş insanlarından biri olan Nafi Güral, Kütahya’da sürdürdüğü Ticaret ve Sanayi Odası Meclis başkanlığı görevini Harun Yurdagül’e devretti.

Kütahya’da iş dünyasının ağabeyi rolünü oynayan ve yıllardır verdiği hizmetlerle taraflı tarafsız herkesin örnek aldığı isimlerden biri olan iş insanı Nafi Güral, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis başkanlığı görevini devrettiği öğrenildi.

ORGAN SEÇİMİ YAPILDI

Nafi Güral’ın görevi bırakmasının ardından başkanlığa yine Meclisin tecrübeli isimlerinden biri olan iş insanı Harun Yurdagül’ün geldiği öğrenildi.

5174 sayılı Kanun kapsamındaki Organ Seçimleri Hakkında Yönetmeliğin ilgili maddeleri gereğince, Meclis Başkanı ve Başkan Yardımcısı Seçimi yapıldı. Meclis Başkanlığına Harun Yurdagül, Meclis Başkan Yardımcılığına ise Yüksel Kaya ve Uğur Kırdar seçildi. Meclis Divan Katibi Kemal Emre Olçar’ın ise görevi devam ediyor.

GÜRAL, KÜTAHYA İŞ DÜNYASININ ÖNEMLİ BİR İSMİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığını yıllarca sürdüren ve ardından görevi İsmet Özotraç’a bırakan Güral,  üyelerinde istekleri doğrultusunda meclis başkanlığına aday gösterilmiş ve o tarihten buyana KUTSO meclis başkanı olarak görev yapıyordu. Nafi Güral gerek Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası için, gerekse Kütahya için önemli görevler üstlenirken Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinde de yıllarca üst düzey görevlerde bulundu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *