ŞİMŞEK, KRİTİK MAÇTA SESSİZ KALDI : 0-0

210

Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar stadında Silivrispor ile zorlu bir 90 dakika oynadı. Golsüz biten maçın uzatma dakikalarında direğe takılan Belediye Kütahyaspor yine sahasında puan kaybetti. Maç sonunda teknik direktör Yusuf Tokuş için istifa sesleri yükseldi.

3. lig 3. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor Dumlupınar stadında Silivrispor ile karşı karşıya geldi. Belediye Kütahyaspor sahaya kalede Serkan, defansta Eyüp, İsmet, Uğur, Haktan, orta sahada Arda, Burak, Murat, Berkant, Gökay, ileri uçta ise Can Muhammed Vural 11’i ile çıktı.

İLK YARIDA KÖTÜ OYUN

Belediye Kütahyaspor, Silivrsispor karşılaşmasında maça durgun başladı. İleri uçta çoğalmakta zorlanan ve rakip ceza sahasında istediği pasları bir türlü yapamayan Belediye Kütahyaspor, rakip Silivrspor’un orta sahasını geçmekte de sıkıntılar yaşadı. Oyunu kanatlara yayarak pozisyon arayan ancak bunda da başarılı olmayan Belediye Kütahyaspor, Berkant ile pozisyona 2 pozisyona girse de sonuç alamadı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARI ZORLU MÜCADELE

Belediye Kütahyaspor karşılaşmanın ikinci yarısında ise daha baskılı ve arzulu oynayan taraf oldu. Teknik direktör Yusuf Tokuş önce Doğancan ve M.Said Özvardar’ı oyuna alırken, Gökay ve Berkant’ı ise kenara aldı. Ardından taraftarlarında beklediği isim Feyyaz Aydil’i Can Muhammed Vural’ın yerine oyuna alan Belediye Kütahyaspor, bu dakikadan itibaren pozisyonlar üretmeye başladı. 78’inci dakika da Burak Başkaya çalımlarla getirdi dışarıya çıkardı, M.Said sert vurdu ve top dışarıya gitti. Bu dakikadan itibaren üst üste pozisyonlar üreten Belediye Kütahyaspor neredeyse oyunu rakip alana yıktı. 82’inci Dakika Feyyaz ile gole yaklaşan Belediye Kütahyaspor, 88’inde gol çok yaklaştı ancak top dışarıya gitti.

7 Dakikalık uzatma dakikalarında yine Belediye Kütahyaspor gol için büyük bir mücadele verdi. Burak’ın şutu 90+2’de dışarıya çıkarken, 90+4’te yine bir korner sonrasında Belediye Kütahyaspor gole yaklaştı ancak top üst direkten geri geldi. Son saniyelerde Murat Çaydemir önemli bir pozisyonu dışarıya atarken karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi.

HAFTAYI 6’INCI SIRADA KAPATTI

Belediye Kütahyaspor, 21’inci haftanın sonunda aldığı Silivrispor beraberliği ile sahasında son iki maçta sadece 1 puan alabildi. 6’ıncı sırada haftayı kapatan Belediye Kütahyaspor, 22’inci haftada deplasmanda 1922 Konyaspor ile karşı karşıya gelecek.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *