TURKUAZ SENİ UNUTMAYACAK

201

Haftasonu oynanan Belediye Kütahyaspor – Silivrispor maçında sıkı bir Belediye Kütahyaspor taraftarı olan Merhum Polis Memuru Ömer Uzuncaalan’ın ailesine Belediye Kütahyaspor forması hediye edildi. Belediye Kütahyaspor taraftarı Merhum Uzuncaalan için tribünde pankart açtı.

9 Kasım 2023 günü kalp krizi sonucu vefat eden Kütahya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü personeli polis memuru Ömer Uzuncaalan’ın ailesi haftasonu oynanan Belediye Kütahyaspor – Silivrispor maçına davet edildi.

İKİ OĞLUNA FORMA HEDİYE EDİLDİ

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü Başkanı Abdullah Damcı, vefat eden Grup Turkuaz üyesi taraftarı 31 yaşında vefat eden Ömer Uzuncaalan’ın Mert Kaan ve Mete Han isminde iki oğluna Belediye Kütahyaspor forması hediye edildi.

Kütahya Belediyesinden yapılan açıklamada; “Ömer Uzuncaalan’a bir kez daha Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.” İfadelerine yer verildi. Belediye Kütahyaspor taraftarı tribünde Merhum Uzuncaalan’ın fotoğrafının bulunduğu “Unutmayacak Turkuaz seni inan. Mekanın cennet olsun Ömer Uzuncaalan yazılı pankart açtı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *