‘KÜTAHYA’DA YAPILAN HER YATIRIMDA DP MÜHRÜ VARDIR’

250

Hak ve hukukun yalnızca demokrasi varsa olduğuna değinerek demokrasi davası yolunda yürümeye devam edeceklerinin sözünü veren Demokrat Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Servet Bilgin Kütahya’da Demokrat Parti’nin yaptığı eserlerden başka eser yapılmadığını savunarak “Çünkü Kütahya’da yapılan her yatırımda DP mührü vardır. Bu mühür yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

HİZMETE HAZIRIZ

Kütahya’da Demokrat Parti olarak Kütahya’nın sorunlarını çok iyi bildikelrini dile getiren Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Servet Bilgin “Her alanda ekiplerimiz ve projelerimizle yola çıkıyoruz. Pazar esnafımızdan şehir içi ulaşımdan, kentsel dönüşüm ve kültür sanat, eğitim, sağlık ekiplerimizle hizmete hazırız. Çünkü Kütahya’da yapılan her yatırımda DP mührü vardır. Bu mühür yapacaklarımızın teminatıdır” ifadelerini kullandı.  Demokrat Parti’nin siyaseti insana mutluluk ve refah sağlamanın bir aracı olarak gördüğünü vurgulayan Bilgin “Hedefimiz, ülkemizi ‘Gelişmiş, Güçlü ve Güvenli’ bir ülke haline getirmektir” dedi.

HEDEF: İNSANI FIRSATLA BULUŞTURMAK

Demokrat Parti’nin davasının demokrasi davası olduğunun altını çizen Bilgin “Demokrat Parti, laik ve demokratik Cumhuriyet’in korunması konusundaki kararlılığıyla laikliği inanç özgürlüğünün ve toplumsal barışın güvencesi, ulusal birlik ve beraberliğin çimentosu olarak algılamaktadır. Demokrat Parti, “toplumsal barışı hedefleyen”, “insanı merkez alan” bir parti olarak gelir dağılımındaki adaletsizlikleri de ortadan kaldırmayı amaç edinmiştir. Bundan ötürü ekonomi politikasının nihai hedefi kalkınma değil, insanı fırsatla buluşturmaktır” diye konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *