KUTSO ŞUBAT AYI MESLEK KOMİTESİ TOPLANTISI YAPILDI: BULUŞMADA ALINAN KARARLAR PAYLAŞILDI

657

KUTSO Şubat ayı meslek komiteleri toplantısında KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat moderatörlüğünde yapılan, Kütahyalılar Buluşması “Ankara” toplantısı hakkında alınan kararlar hakkında bilgi paylaşıldı.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Şubat ayı meslek komiteleri toplantısı, Meslek Komitesi Başkanları ve üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantının açılışını yapan KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış, meslek komitelerinin Yönetim Kuruluna sundukları konularda yapılan çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Toplantıda, Dumlupınar Üniversitesinden Prof. Dr. Selçuk Yalçın’ın “Enflasyon Muhasebesi” konulu bilgilendirme sunumunda; enflasyon düzeltmesi, yeniden değerleme, bilançoya etkileri, vergi etkileri ve işletmeye diğer etkileri hakkında bilgi aktardı.

İçimizden bir ses bölümünde 9. Meslek Komitesi Başkanı Ali Rıza Doğru’nun “Kaplıcaların Önemi ve Kültürü” ile ilgili bilgi sunumu yaptı. Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış, 2024 İş planı ve EFQM faaliyetlerine ilişkin paylaşımda bulundu.Sunumun ardından, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat moderatörlüğünde yapılan, Kütahyalılar Buluşması “Ankara” toplantısı hakkında alınan kararlar hakkında bilgi paylaştı.

SALİH NAFİ ALIÇ’A PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu Danışmanı olarak 21 yıldır görev yapan Salih Nafi Alıç’ın, emekli olması nedeniyle kendisine plaket takdim edildi. Dilek ve temenniler bölümünde, 6. Meslek Komitesi Başkanı İsmail Yiğit, 1. Ulusal Aizanoi Seramik ve Çini Tasarım Yarışması hakkında haziruna bilgi verdi. Gündemde yer alan konuların ve hitapların tamamlanmasıyla toplantı sona erdi. 




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *