ŞUBAT AYINDA, YAZDAN KALMA BİR GÜN YAŞADIK

148

Kütahyalılar dün, 20 dereceye kadar çıkan hava sıcaklığı ile şehrin meydanlarında, sokaklarında ve caddelerinde gelmek bilmeyen kışın tadını çıkarıyor. Kütahyalılar güneşli havanın keyfinin çıkarıp yazdan kalma bir günü yaşarken; meteorolojik tahminlere göre mevsim normalinin üstünde seyreden sıcaklıklar yerini düşüşe bırakacak bugün ise Kütahya’da yağış bekleniyor.

HAFTAYA SICAKLIKLAR 11 DERECE DÜŞECEK

Kütahya’da termometreler şubat ayında 20 dereceyi gördü. Güzel havayı görenler soluğu meydanlarda aldı. Kütahyalılar güneşli havaların tadını çıkarmak için son gününü yaşadı. Bugünden itibaren hava parçalı bulutlu seyrederken, hafta sonu yağışlı geçecek. Termometrelerde ise sıcaklık 11 derece birden düşüş beklenirken karla karışık yağmur görülecek

Kütahyalılar güneşli havanın keyfinin çıkarıp yazdan kalma bir günü yaşarken; meteorolojik tahminlere göre mevsim normalinin üstünde seyreden sıcaklıklar yerini düşüşe bırakacak bugün ise Kütahya’nın parçalı bulutsu olması bekleniyor. Güzel havayı fırsat bilen Kütahyalılar Şubat ayının son gününü iyi değerlendirdi.

7’DEN 70’E HERKES GÜNEŞİN TADINI ÇIKARDI

Mevsim normallerinin üstünde seyreden havayı fırsat bilen vatandaşlar, kendilerini dışarıya attı. Kütahyalılar güzel havanın etkisiyle günlük işlerini halletmek, alışveriş yapmak, sevdikleri ile vakit geçirmek için soluğu açık alanlarda aldı. Cadde ve sokaklarda yazın son demlerini yaşayan şehrin park ve bahçelerinde vakit geçirdi. Dede torunlar, anne çocuklar, eski dostlar Zafer Meydanı’nda bir araya geldi.

HAFTA SONU YAĞIŞ GELİYOR

Şehrin merkezindeki Zafer Meydanı, Kütahya Belediyesi önü, Sevgi Yolu ve Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’nda genç yaşlı birçok vatandaş güneşli havanın keyfinin çıkardı. Tüm gün mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahminlerine göre yerini düşüşe bırakarak mont ve bot günlerine dönüş başlayacak.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *