B.KÜTAHYASPOR UZATMADA YIKILDI: 2-2 

308

Belediye Kütahyaspor, deplasmanda 1922 Konyaspor ile 2-2 berabere ayrıldı Konya ekibinin golü 90+6’da gelirken Belediye Kütahyaspor kirtik 2 puan daha kaybetti.

3. lig 3. Grupta mücadele evren Belediye Kütahyaspor, deplasmanda 1922 Konyaspor’a konuk oldu. Belediye Kütahyaspor sahaya kalede Serkan Demirol, Eyüp Poyraz, İsmet Benli, Haktan Çakır, Uğur Bulut, Arda Keser, Yekta Sönmez, Murat Çaydemir, Muhammed Said Vardar, Burak Başkaya ve Muhammed Can Vural ilk 11’i ile sahaya çıktı.

İLK YARIDA 3 GOL VAR

Belediye Kütahyaspor, 1922 Konyaspor deplasmanında ilk dakikalar orta saha mücadelesi halinde geçerken karşılaşmanın 32’inci dakikasında Konya ekibinin golü geldi. Bu golün ardından Belediye Kütahyasporlu taraftarlar teknik direktör Yusuf Tokuş’u istifaya davet etti. Bu dakikalarda zaman zaman gerginlikler yaşandı.

Belediye Kütahyaspor 39’uncu dakikada Uğut bulut ile eşitliği getiren golü kaydederken maç bu skorla bitecek derken ilk yarının uzatma dakikalarında Belediye Kütahyaspor’un golü geldi. Can Muhammed Vural’ın golü ile Belediye Kütahyaspor 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA KONYA GÜLDÜ

Karşılaşmanın ikinci yarısı ise büyük bir çekişmeye sahne oldu. Belediye Kütahyaspor farkı bir türlü ikiye çıkaramazken maçın son dakikalarında Konya ekibinin baskısı sonuç verdi. 90+6’ıncı dakikada gelen Konyaspor’un golü sonrasında Kütahyaspor adeta yıkıldı. Karşılaşma 2-2 sona erdi.

İKİ HAFTADA 4 PUAN KAYIP

Belediye Kütahyaspor geçen hafta sahasında aldığı beraberliğin ardından deplasmanda aldığı beraberlik ile 4 puan kaybetmiş oldu. Haftayı 32 puanla 5’inci sırada kapatan Belediye Kütahyaspor önümüzdeki hafta sonu Bayburt ile karşılaşacak. ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *