KÜTAHYASPOR YENİDEN KÜTAHYASPOR OLACAK

134

Sportif aktiviteleri değiştirmeye ve arttırmaya yönelik projeleri hayata geçireceklerini ifade eden AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, “Kütahyaspor yeniden Kütahyaspor olacak.” Dedi. Amatör spor yönetimi ve altyapı merkezi oluşturacaklarını belirten Saraçoğlu, bir yüzme havuzunu daha şehre kazandıracaklarını belirtti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, “Spor İçin Doğru Projeler” sloganıyla spor vaatlerini şehre duyurdu.

Kütahya’da sosyal hayat içerisinde önemli bir yer tutan sportif aktiviteleri değiştirmeye ve arttırmaya yönelik projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Kamil Saraçoğlu, “Burada özellikle şunu da ifade etmek istiyorum Kütahyamızın en önemli değerlerinin başında Kütahyaspor gelmektedir. Kütahyaspor yeniden Kütahyaspor olacak. Kütahyaspor’a sahip çıkmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

MAHALLE HALI SAHALARININ SAYISI ARTACAK

Amatör spor yönetimi ve altyapı merkezi oluşturacaklarını belirten Saraçoğlu, bu sayede Kütahyaspor’un futbolcularının altyapıdan yetişeceğini dile getirdi.  Amatör sporların çeşitlendirilmesi ve desteklenmesini sağlayacaklarının altını çizen Saraçoğlu, daha önce yaptıkları mahalle halı sahalarını yine yapacaklarını vurguladı.

‘ÜÇ HAVUZU DA ÇALIŞTIRAMADILAR’

Daha önce Yüzme Bilmeyen Çocuğumuz Kalmasın Projesi çerçevesinde Kütahya’ya üç yüzme havuzu kazandırdıklarını hatırlatan Saraçoğlu, “Bir tanesi Zafertepe’de, biri Kent Parkın orada biri de Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde. Maalesef bir tanesi bir yandaşa peşkeş çekildi. Bir tanesini çalıştıramadılar çocuk oyun alanına çevirmişler. Bir tanesi de beş yıldır boş.” Şeklinde konuştu.

‘BİR YÜZME HAVUZU DAHA YAPACAĞIZ’

Bu projeyi devam ettirerek ilköğretime giden çocukların beden eğitimi derslerinin yüzme dersleri olarak verilmesini sağlayacaklarını belirten Saraçoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile protokol yapacağız. Yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmayıncaya kadar bu projemize devam edeceğiz. Bu çerçevede bir yüzme havuzunu daha şehrimize kazandıracağız”

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *