İLK HEDEF TFF 2.LİG

127

Belediye Kütahyaspor için gerçekçi ilk hedeflerinin TFF 2.lige çıkmak olduğunu belirten İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Ahmet Tekdemir, “Önce 2.lige çıkalım sonrasında yine ve yeni ama gerçekçi hedefleri kovalayacağız”dedi. Tekdemir, amatör takımlara yönelik destekler ve tesislere dair de konuştu.

Kütahyaspor’da 6 yılı başkanlık olmak üzere toplam 16 yıl yöneticilik yapan ve halen Kadınlar 3.Profesyonel liginde mücadele eden 1922 Dumlupınar Spor kulübünün başkanlığını sürdürmekte olan İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Ahmet Tekdemir, spor kamuoyunun merakla beklediği spor alanındaki projelerini açıklamaya başladı.

Amatör takımlara yönelik ciddi destekler ve yeni tesisler kazandıracağını söyleyen Tekdemir, bilindiği gibi adı Belediye Kütahyaspor olan takımın isminin yeniden Kütahyaspor’a dönüştürüleceğini daha önce duyurmuştu.

AKAN SULAR DURUYOR!

Özellikle mavi-lacivert renklere gönül vermiş taraftarların merakla beklediği Kütahyaspor konusunda hedeflerini açıklayan Tekdemir: “Kütahyaspor denildiğinde bizim için akan sular duruyor. Aşığı olduğumuz Kütahyasporumuz için gerçekçi ilk hedefimiz TFF 2.lige çıkmaktır. Bu konuda spor kamuoyu ve taraftarlarımızın içi rahat olsun. Önce 2.lige çıkalım sonrasında yine ve yeni ama gerçekçi hedefleri kovalayacağız”diye konuştu.

HEDEFLERİMİZ YOK EDİLEMEZ!

Kamuoyunun Kütahyaspor konusundaki hedeflerini duyurmak için bir afiş hazırladılarını söyleyen İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Ahmet Tekdemir: “Hazırladığımız afişi önce stada, sonra da Asım Alkış stadının tel örgülerine asmıştık. İki yerden de değişik gerekçelerle afişimiz kaldırıldı. Bizim Kütahyaspor noktasındaki hedeflerimiz büyük. Bu hedefler, afişlerin indirilmesiyle yok edilemez”dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *