“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

142

Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü yeşil sahalara çıktı. “Biz Büyük bir aileyiz” sloganı ile yola çıkan kulübün amaçları arasında çocukların ve gençlerin eğlenerek spor yapması yer alıyor.

Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü yeşil sahalara çıktı. Geçtiğimiz hafta ilk maçına çıkan kulüp, genç sporcularıyla ve örnek tavırlarıyla dikkat çekti.

İKİNCİ KÜMEDE MÜCADELE EDİYOR

Geçtiğimiz hafta kurulan spor kulübü, kurum bünyesinde oluşturulan, koruma ve bakım altında olan çocuklar, reşit olarak kurumdan ayrılan gençler ve çalışan personelden oluşuyor.

2024 sezonu 2.Amatör Kümede mücadele etmeye başlayan Kütahya Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü spor Kulübünün birincil hedefi çocukların eğlenerek spor yapması, sosyalleşmelerinin sağlanması ve başarıdan çok birliktelik ruhunun oluşmasını amaçlıyor.

BÜYÜK BİR AİLENİN KULÜBÜ

Kütahya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu’nun koordinesinde yürütülen sosyal projede, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü idarecileri ve personelleri ve hizmet alan çocuklarla gençler “Biz büyük bir aileyiz” sloganıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Kulübün kuruluşu spor camiasında da memnuniyetle karşılanırken örnek kulüpler arasında yer alması bekleniyor.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *