KÜTAHYA BELEDİYESİNDEN HASTA YATAĞI DESTEĞİ

176

Kütahya Belediyesi olarak Kütahya’daki yatalak hastalara hasta yatağı desteği vermeye başladıklarını belirten Başkan Işık, “Şehrimizdeki hastalarımıza ve yaşlılarımıza hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz” dedi.

Sosyal belediyecilik çalışmalarıyla örnek gösterilen Kütahya Belediyesi, Kütahya’daki yatalak hastalara hasta yatağı desteği vermeye başladı. Hasta ve hasta yakınlarının yükünü bir nebze de olsa hafifletmek isteyen Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 1’i hayırsever bir Kütahyalıdan olmak üzere 18 adet son teknoloji hasta yataklarını evlere kadar götürerek ücretsiz olarak teslim ediyor.

İHTİYACI OLAN BAŞVURU YAPABİLİR

Kütahya’daki hastalara ve yaşlılara hizmet etmenin onurunu yaşadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Şehrimizde yatalak hastamız olup da yatağı konforlu olmayan, sıkıntılı olan ya da ihtiyacı olan tüm hastalarımıza başlattığımız yeni bir projeyle Türkiye’nin en modern, teknolojik, konforlu ve 360 derece dönebilen yataklarından şu ana kadar 18 hastamız için temin ettik. İhtiyacı olan hastalarımız olursa Belediyemizin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne ya da Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvurması halinde onların da bu ihtiyaçlarını karşılayacak yatakları alıp teslim edeceğiz.” Dedi.

EN HAYIRLI HİZMETLERDEN BİRİSİ

Beş yıldan bu yana hep yanlarında oldukları Kütahyalıların yanında olmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Işık, “Bizim için en hayırlı hizmetlerden birisi olduğuna inanıyoruz. Bir hemşehrimiz de bir yatağı bizlere teslim etti aynı amaçla kullanılması için.” Dedi.

Hasta yatağını teslim alan vatandaş, Kütahya Belediyesine ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkür ederek, “Allah nasip olan herkesten razı olsun, işleri rast gitsin inşallah. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşlarımızın hasta yatağı yardımları için Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ya da Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne başvuruda bulunması gerekiyor. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra uygun görülen hastaların talepleri en kısa sürede yerine getiriliyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *