KÜTAHYA’NIN BAŞARILI KADINLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

141

Kütahya Belediyesi önündeki Ramazan Etkinlik Alanı’nda düzenlenen konserin ardından şehirdeki başarılı kadınlar ödüllendirildi. İşte Kütahya’nın alanında en başarılı kadınları…

Ramazan Etkinlik Alanı’nda Doç. Dr. Anıl Çelik, Nurcan Akgün, Büşra Özçelik, Zuhal Koçyiğit, Seher Büyükaşık, Züleyha Özbay Bilgiç ve Yıldırım Akgül tarafından konser düzenlendi. Konser öncesi yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, kadınların bulunduğu ortamı güzelleştirdiğini, sevgileri ve fedakarlıklarıyla geleceği inşa etmede önemli görev üstlendiğini ifade etti.

Birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konserin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, “Kütahya’nın Başarılı Kadınları” konulu ankette seçilen isimlere ödüllerini takdim etti. Başarılı Kadın Girişimci kategorisinde; Aylin Girdin Oğuz, Refika Bacak ve Frig Kadın Kooperatifi, Başarılı Kadın Sanatçı kategorisinde; Nuray Doğan, Zühre Selvitopu, Züleyha Özbay Bilgiç, Sibel Temelkıran, Şule Ilgın Erdem ve Emine Arabacı, Başarılı Kadın Bürokrat kategorisinde; Fatma Sır ve Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, Başarılı Kadın Sporcu kategorisinde; Darika Atatovna Acar ve Alara Koç, Başarılı Kasın Basın Mensubu kategorisinde; Fatma Çakır ve Semra Sarıışık Tozaraydın, Başarılı Kadın Eğitimci kategorisinde ise Esin Bayraktar ödüle layık görüldü.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *