VALİLİĞİN İFTAR ÇADIRINA GIDA DENETİMİ YAPILDI

343

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü personeli halk sağlığının korunması için Kütahya’da kurulan iftar çadırlarını da denetliyor. Denetimlerden Kütahya Valiliğince organize edilen iftar çadırı da nasibini aldı. 

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Kütahya’da halk sağlığının korunması ve haksız rekabetin önlenmesi amacı denetimleri aralıksız sürdürüyor.

Ramazan ayında değişen tüketim alışkanlıkları çerçevesinde pide, unlu mamuller, kuruyemiş, tatlı üretim ve satış yerlerinin yanında, vatandaşın güvenli gıdaya ulaşabilmesi için Kütahya’da kurulan iftar çadırları da denetleniyor. Zafer Meydanında Kütahya Valiliğince organize edilen iftar çadırı ve iftar çadırında sunumu gerçekleştirilen yemekler denetlendi.

TEMİZ VE GÜVENİLİR ŞARTLARDA İFTAR İMKANI

Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Emre Yeniay, Ramazan ayında gıda denetimlerinin öneminin arttığını, bu çerçevede Ramazan ayına özel gerçekleştirilen kültürel etkinlikler ve iftar çadırlarında tüketime sunulan gıda ürünlerinin her aşamasının denetiminin gerçekleştirildiğini belirtti. Yeniay, Valiliğin böylesine temiz ve güvenilir şartlarda vatandaşlara iftar imkanı sunmasından dolayı müteşekkir olduğunu bildirdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *