MUHTAR ADAYI AYŞE CEYLAN PROJELERİNİ ANLATTI ‘SEN BEN YOK BİZ VARIZ’

194

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Ayşe Ceylan, birlik ve beraberlik mesajı veren “Sen ben yok biz varız” sloganı Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine mahalledeki ihtiyaçları karşılamak için çalışacağının sözünü verdi.

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Ayşe Ceylan, projelerini açıklayarak mahalle halkına söz verdi.

1975 Kütahya doğumlu, evli ve üç çocuk annesi Ceylan, Ticaret Lisesi’nden mezun oldu. 15 yıl İl Özel İdaresi’nde, 2 yıl Kredi Yurtlar Kurumunda çalışan Ceylan, 2019 yılında Belediye Başkan adayı olduğunu belirtti. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü son sınıf öğrencisi olarak üniversite eğitimine devam eden Ceylan, Yardım Eli Derneğinde çalışmalarını sürdürüyor, resmi ve özel kültürel, sosyal etkinlikler de aktif olarak yer alıyor.

‘ACİL DURUM EYLEM PLANLARI HAZIRLANACAK’

“Sen ben yok biz varız” sloganı ile seçim çalışmalarını sürdüren Ayşe Ceylan, projeleri hakkında bilgi verdi. Cumhuriyet Mahallesinde Acil Durum Eylem Planlarının Hazırlanacağını ifade eden Ceylan, Mahallenin temizlemesi, çöp konteynerlerin düzenli alınması ve ilaçlama yapılmasını sağlayacaklarını belirtti. Mahalleye Yeraltı Çöp Konteynerlerinin konulması için çalışma yapacağını dile getiren Ceylan, doğalgaz, su gibi dolum matiklerinin konulacağını vurguladı.

SOKAK HAYVANLARINA DAİR DİKKAT ÇEKEN VAAT

Ceylan, “Patili dostlarımızın saldırgan olanları tespit edilerek güvenli bir şekilde barınağa taşınmasını sağlanacak.” Dedi. Semt Pazarı Konusunda çalışma yaparak en iyi şekilde sonuçlanması için çalışacağını vurgulayan Ceylan, PTT Şubesinin açılması yönünde çalışmaları sağlayacağını da açıkladı.

Dar Gelirli Vatandaşlara asker, nişan, kına, düğün organizasyonları için muhtarlık üstündeki düğün salonunda imkan sağlayacaklarını vurgulayan Ceylan, “İhtiyaç sahibi ailelere valilik, belediye gibi sosyal yardımlaşmadan yardımcı olunmasını sağlayacağız.” Dedi. Kadın Girişim Üretim Kooperatifi kurulması ve Halk Eğitim Kursları, kültürel ve sosyal etkinlikler düzenlenmesi, kadınların ürettiklerini satışının sağlaması yönünde çalışmalar yapacağız” şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARI UNUTMADI

Parkların temizliği, ışıklandırma, çevre düzenlemesi vb. eksiklerin giderileceğine dikkat çeken Ceylan, “Çocuk oyun alanı yapılmasını sağlayacağız. Parklara ve belirlenen noktalara kamera konulacak.” Dedi. Ceylan, çocukların taleplerine uygun halk eğitim kursları açılması için çaba göstereceklerini belirtti.

ÇALIŞMALARI VATANDAŞ ŞEKİLLENDİRECEK

Projelerinde gençleri de unutmayan Ceylan, spor sahalarının düzenlenmesini, gençlere yönelik Kurslar açılmasını sağlayacaklarını ayrıca mahallede bir gençlik spor kulübü kurulacağını belirtti. SMS hattı ile mahalle sakinlerinin bilgilendirilmesini yapılacağını belirten Ceylan projelerinin dışında Mahalle sakinlerinin isteği arz ve talebe göre çalışmalarını şekillendireceklerinin altını çizdi. Mahalledeki ihtiyaçları karşılamak için çalışacağına söz veren Ceylan, “Her zaman sizin yanınızda olacağım”dedi.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *