OKULLAR EĞİTİME KAZANDIRILIYOR

161

İkinci dönem eğitim öğretime başlayan Nesrin Güral Anaokulu ziyaret eden Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, son dönemde yeni okul binalarının eğitime kazandırıldığını ve bazılarının inşasının devam ettiğini, bazı okullarda ise güçlendirmeler yapıldığını açıkladı.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Temel Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Topuz ve Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Orhan Şaybak, Kütahyalı hayırsever iş insanı İsmet Güral tarafından yaptırılan Nesrin Güral Anaokulunu ziyaret etti.

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı olan 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın ikinci döneminde hizmet vermeye başlayan 12 derslikli Nesrin Güral Anaokulu ziyaretinde Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit okul idarecilerinden okulun son durumu ile ilgili ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okul idarecileri ve öğretmenlere işlerinde kolaylıklar dileyen Başyiğit, eğitim binasının öğrenci öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diledi.

AMACIMIZ DAHA GÜVENLİ EĞİTİM ORTAMI

Son dönemde yeni okul binalarının eğitime kazandırıldığını ve bazılarının inşasının devam ettiğini, bazı okullarda ise güçlendirmeler yapıldığını ifade eden Başyiğit “Amacımız öğrencilerimize daha güvenli eğitim ortamları sunmaktır, bunun gayreti içerisindeyiz.” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *