VATANDAŞ RAHATÇA PİDE BİLE ALAMIYOR

124

En pahalı pidenin satıldığı Kütahya’da vatandaşın tadını çıkararak Ramazan geleneği olan pideyi yaptıramadığını belirten İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, Türk Lirasının düşen değerine değindi.

İYİ Parti Kütahya İl Başkanı Nurhan Sunel, Kütahya’da yaşanan ekonomik zorluklara ve hayat pahalılığına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

‘ETİ ZATEN UNUTTUK’

Kütahya’da toplam 40bin emekli yaşadığını açıklayan Sunel, çalışan nüfusunun ise asgari ücret ve asgari ücretin bir tık üzerinde yaşadığına değindi. Kütahya’nın en pahalı pideyi yediğini ifade eden Sunel, “10bin lira emekli aylığıyla hiçbir emekli vatandaş tadını çıkararak Ramazan geleneği olan pide yaptıramıyor. Eti zaten unuttuk. İnsanlar bu durumdayken iktidar partileri, belediyeye sahip olan partiler boy boy bayraklar asıyor, günlerce ikramda bulunuyor. Bu milletin parasını çar çur ediyorlar.” Şeklinde konuştu.

‘BİZE FIRSAT VERİN’

Emeklinin 31 Mart’ta bu durumun hesabını soracağını ifade eden Sunel, “Ukrayna’nın, Rusya’nın, Suriye’nin, Bulgaristan’ın parası bizim paramızdan değerli. Bizde savaş yok ama 22 yıldan beri iktidar, “Bize savaş açacaklar, ha şöyle karşımıza geliyorlar diye iktidarda durmayı, insanların milli duygularıyla oynayarak erk olmayı iktidar olmayı başardı.” Dedi. Kütahyalılara seslenen Sunel, yerel seçimlerde projelere değil kişilere oy vermek gerektiğine değindi. “Bu yerel seçim. A Partisi B Partisi yapar şimdiye kadar herhangi bir partiye oy vermiş olabilirsiniz Yerel seçim yerel kahramanlarla kazanır.” Şeklinde konuşan Sunel,  AK Parti ve MHP yönetimi ile şehrin bir arpa boyu yol alamadığına değinerek Kütahya’yı geliştirmek için kendilerine fırsat vermelerini istedi.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *