GELECEĞE NEFES OLMAYA DEVAM

232

TEMA Kütahya gönüllüleri, Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlen etkinlik ile okul öğrencilerinden tasarruf ve geri dönüşüme dikkat edeceklerine ve doğayı koruyacaklarına dair aldı. TEMA Kütahya İl Temsilci Yardımcısı Nuriye Doğanlar, “Umut yeşertmeye ve geleceğe nefes olmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

TEMA Kütahya İl Temsilciliği 22 Mart Dünya Su Günü’nde daha iyi bir dünya için su varlıklarının önemini vurgulayan etkinliklere imza attı. TEMA Kütahya’nın çevre gönüllüleri 22 Mart Dünya Su Günü’nde Germiyan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi.

ÖĞRENCİLERDEN ÇEVRE SÖZÜ

Okul konferans salonunda farkındalık eğitimi gerçekleştirildi. Eğitimin sonunda tüm öğrenciler tasarruf ve geri dönüşüme dikkat edeceklerine ve doğayı koruyacaklarına dair söz verdi. Eğitim sonrasında tohumlar toprakla buluşturuldu. Tema gönüllüleri ve okul öğretmenlerinin yardımıyla öğrenciler hep birlikte fidanlarını dikti. Etkinliği düzenleyen TEMA Kütahya İl Temsilci Yardımcısı Nuriye Doğanlar, etkinliğe katılan herkese teşekkür ederek “umut yeşertmeye ve geleceğe nefes olmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *