SEÇİM GÜNÜNE MUHTARLIK YARIŞI DAMGA VURDU

132

Mahalli İdareler Seçimlerinde mahalle ve köy muhtarları arasında kıran kırana mücadele son ana kadar devam etti. Okulların önlerinde vatandaşları karşılayan muhtar adayları, muhtar adayları yakınları ve azalar, sandığa kararsız gelen vatandaşları ikna etmek için birbiri ile yarıştı.

Mahalli İdareler Seçimlerinde kullanılan oylar ile Kütahya Merkez, ilçe ve beldelerde Belediye Başkan adayları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adayları yarışırken; asıl kıran kırana mücadele ise mahalle ve köy muhtarları arasında yaşandı. Son iki ayda yoğunlaşan seçim çalışmaları sırasında muhtar adayları, vaatlerini yarıştırırken; Kütahya’da Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Ali Paşa Mahallesi gibi merkez mahallerde aday sayıları 12-13’ü buldu.

SON ANA KADAR

BÜYÜK MÜCADELE

Muhtarların büyük yarışı son ana kadar devam etti. Okulların önlerinde vatandaşları karşılayan muhtar adayları, muhtar adayları yakınları ve azalar, sandığa kararsız gelen vatandaşları ikna etmek için birbiri ile yarıştır. Son virajda çok sayıda vatandaşa pusulalarını ulaştıran muhtar adayları seçmenlerden sandığa saniyeler kala destek sözü aldı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *