BAYRAM COŞKUSU BİRLİKTE YAŞANDI

101

Ramazan Bayramının coşkuyla yaşandığı Kütahya’da protokol üyeleri, geleneksel hale gelen etkinliklerle bir araya geldi. Kütahya’nın kalkınması için çalışmaları hep birlikte sürdüreceklerinin altını çizen Vali Işın, “İnşallah halkımıza layık olmaya gayret edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Ramazan Bayramı, Kütahya’da hem vatandaşlar hem de protokolün katımıyla coşkuyla kutlandı. Arife gününde Hava Şehitliği, Polis Şehitliği, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Mezarlığı ve Evliya Çelebi Mezarlığı ziyaret edildi. Ramazan Bayramı öncesinde tüm şehitler minnetle ve şükranla yad edildi, vefat eden vatandaşların ruhuna dua okudu.

Bayramın ilk gününde Ulu Cami’de geleneksel hale gelen bayramlaşma gerçekleştirildi. Ulu Cami’de kılınan bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaşıldı.

Bayramlaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Musa Işın, “Bütün Kütahyalı hemşehrilerimizin, kardeşlerimizin bayramını tebrik ediyoruz. Allah bayramlarını mübarek etsin. Her günleri bayram tadında geçsin. İnşallah sevdikleriyle, aileleriyle, dostlarıyla, arkadaşlarıyla güzel bir bayram geçirirler” dedi.

‘KÜTAHYA’NIN KALKINMASI İÇİN

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Huzur ve esenlik temennisinde bulunan Vali Işın konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Huzur içerisinde ilimizin hayatiyetini devam ettirmesi için biz bütün tedbirleri almaya devam edeceğiz. İlimizin huzurunun korunması, esenliğinin sağlanması, kalkınması için, var gücümüzle, bütün arkadaşlarımıza çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah halkımıza layık olmaya gayret edeceğiz.”

Kütahya protokolü daha sonra Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezindeki büyükler ve Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklarla bayramlaştı.

‘BİZLER SİZİN EVLATLARINIZIZ’

Yaşlıları ve çocukları emanet olarak gördüğünü ve her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Vali Işın, “Ne zaman bir ihtiyacınız olursa devletimiz, biz, sizin yanınızdayız. Sizi asla yalnız bırakmayacağız; bizler sizin evlatlarınızız. Cenab-ı Hak sizi her daim korusun, sağlık ve huzur içinde bir ömür nasip etsin inşallah.” diye konuştu.

Programlara Kütahya Valisi Musa Işın’ın yanı sıra AK Parti Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ve protokol üyeleri katıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *