MHP BUGÜNE KADARKİ EN YÜKSEK OYUNU ALDI ‘KÜTAHYA’DA BİR ZAFER ELDE ETTİK’

106

MHP’nin yerel seçimlerde Merkezde aldığı oy sayısını 16bin 525’den 40bin 110’a, il genelinde aldığı oyu 49bin 940’dan 70bin 956’ya çıkardığını ifade eden MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, “MHP bugüne kadar en yüksek oyunu 2024 yerel seçimlerinde aldı, Kütahya’da yeni bir zafer elde ettik” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Selçuk Alıç, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından basın açıklamasında bulundu. MHP’ye oy veren, vermeyen milli iradenin ve demokrasinin tecellisinde vatandaşlık görevini yerine getiren tüm vatandaşlara teşekkür eden Alıç, MHP’nin tüm teşkilat kademeleri ile birlikte gece gündüz sahada olup vatandaşla bağını hiç koparmadan 31 Mart 2024 sabahına kadar çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

‘ALDIĞIMIZ TOPLAM OY 70BİN 956’

Kütahya’nın hakkını dün olduğu gibi bugün de en iyi şekilde savunmaya ve üstlerine düşen ne olursa Kütahyalılar adına yapmaya hazır olduklarının altını çizen Alıç, “2023 Genel Seçimlerinde Merkezde aldığımız oy sayısı 16bin 525, ilçeler dahil aldığımız oy toplamı 49bin 940’dır. 2024 Yerel Seçimlerinde Merkezde aldığımız oy sayısı 40bin 110, ilçeler dahil almış olduğumuz toplam oy sayısı ise 70bin 956 olmuştur. 6 ilçemiz ve 5 beldemiz; Simav, Gediz, Emet, Altıntaş, Çavdarhisar, Hisarcık, Tunçbilek, Eskigediz, Çitgöl, Akdağ, Kuruçay hemşerilerimizin teveccüh ve takdirleriyle Partimize kazandırılmıştır. Yerel seçimlerde İl Genel Meclisi Üye sayımız 12’ye yükselmiştir.” İfadelerini kullandı.

‘MAHCUP OLMADIK, MAĞLUP DÜŞMEDİK’

MHP’nin bugüne kadar en yüksek oyunu 2024 yerel seçimlerinde alarak Kütahya’da yeni bir zafer elde ettiğini dile getiren Alıç, bu zaferin bir iki aylık seçim çalışması ile değil yaklaşık 4 yıldır izlenen seçim stratejisi ve her an vatandaşlarla bir arada olmanın sonucuyla kazanıldığını belirtti. Tüm teşkilatın bugüne kadar olduğunu gibi bundan sonraki süreçte de vatandaşlar için gece gündüz demeden aynı azim ve kararlılıkla çalışacağını vurgu yapan Alıç, “İstismarlara kapalı tutumumuz, ihanetlere karşı net duruşumuz, istikrarsızlık ve iftiralara kararlı durumumuz hiç aksamadan süreklilik içinde muhafaza edilmektedir. Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben” anlayışımıza uygun hareket etmeyi vicdan görevi sayarız. Genel başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de söylediği gibi; “MHP’nin asil mensupları bu mükâfatın ikramıyla yarım asırdan fazladır siyaset meydanındadır, siyasi mücadele hâlindedir. Hamd olsun mahcup olmadık, mağlup düşmedik” Şeklinde konuştu.

İTTİFAK AYNI HEYECANLA SÜRÜYOR

Türkiye Yüzyılı hedefinin ufuk çizgisi olan Cumhur İttifakı’nın ve MHP’nin kararlı, heyecanlı, yürekli azminin devam edeceğini, canla başla ayırmadan ayrıştırmadan çalışmalarını sürdüreceklerini ifade eden Alıç, şu ifadeleri kullandı: “Sözümüz söz, duruşumuz nettir. Adanmış ve inanmış bir vicdanla, dürüst ve samimi bir mizaçla üstlendikleri kutlu görevleri insanüstü bir gayretle yerine getiren, Üç hilalin onurunu bayraklaştıran aziz dava arkadaşlarımla iftihar ediyor, hepsini yürekten tebrik ediyorum. Seçilen belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi, il genel meclis üyelerimizi kutluyor, başarılar diliyorum.”

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *