BAŞKANI KAHVECİ, BELEDİYE KÜTAHYASPOR’U YALNIZ BIRAKMADI ‘BİZ SİZE GÜVENİYORUZ, ELİNİZDEN GELENİ YAPIN’

127

Belediye Kütahyaspor’un antrenmanını ziyaret eden Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya Belediyesi olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi ve Kütahya’yı şampiyonluk yaşatarak sevindirmek istediklerini ifade etti.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve hafta sonu sahasında Büyükçekmece Tepecikspor’u misafir edecek olan Belediye Kütahyaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. 21 Nisan Pazar günü saat 15.00’da Dumlupınar Stadyumu’nda oynanacak mücadeleye hazırlanan Belediye Kütahyaspor, Belediye Başkanı Eyüp Kahveci yalnız bırakmadı.

‘KÜTAHYA’YA ŞAMPİYONLUK YAŞATMAK İSİTİYORUZ’

Antrenmanı ziyaret ederek Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Osman Altınkaya, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolcularla bir araya gelen Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Altınkaya başkanlığındaki yönetime teşekkür ederek kalan maçlarda başarılar diledi. Futbolculara hitaben de bir konuşma yapan Başkan Kahveci, Kütahya Belediyesi olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi ve Kütahya’yı şampiyonluk yaşatarak sevindirmek istediklerini ifade etti.

‘BİZLER SİZLERİ MAĞDUR ETMEYİZ’

Kahveci, “Bu sezon sonunda şampiyonluk hedefimiz var bu fırsatı kaçırmayın sizler elinizden geleni yapın yeterli. Bizler sizleri mağdur etmeyiz. Biz size güveniyoruz siz gerekeni yapın, bizim de gerekeni yapacağınızdan şüpheniz olmasın” dedi.

Belediye Kütahyaspor’a kalıcı gelir getirecek projeler üzerinde de çalıştıklarını ifade eden Başkan Kahveci, taraftarların store ve lokal gibi beklentileri için de ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti. Ziyaret sonunda Başkan Kahveci, futbolculara tatlı ikram etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *