VALİ’DEN TALİMAT: ‘HERKES KALDIRIMDA YÜRÜSÜN’

100

MAKAM KOLTUKLARI ÇOCUKLARIN OLDU 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Kütahya’da bir gelenek yaşatıldı. Vali Musa Işın ve Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci makam koltuklarını çocuklara bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Linyit İlkokulu öğrencileri Deniz Ekmel Uslu ve Beren Çelik için unutulmaz bir gün yaşandı. Vali Musa Işın, bu özel günde makamını minik öğrencilere devrederek çocukların hayalini gerçekleştirdi.

YAYA GÜVENLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ

Deniz Ekmel Uslu, Valilik makamının sorumluluğunu alır almaz İl Emniyet Müdürü Vekiline talimat verdi. “İnsanlar kaldırımda yürümüyor, yolda yürüyorlar. Kaldırımda yürüsünler” diyen Uslu, trafik ve yaya güvenliğine dikkat çekti.

Ziyaretine gelen öğrencilerle yakından ilgilenen Vali Işın, “Çocuklarımızı çok seviyoruz. Allah bahtınızı açık etsin. Rabbim kötü insanlarla karşılaştırmasın, hayal ettiğiniz şeyleri size nasip etsin. Bayramınız kutlu olsun” diye konuştu, ziyaretin anısına öğrencilere çeşitli hediyeler vererek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Emine Arıoğul İlkokulu’ndan öğrencileri ve öğretmenleri makamında ağırladı ve bayramlarını kutladı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *