YİNE 12’DEN VURDULAR

162

Kazandıkları başarılarla Türkiye’de ses getiren Hatice Yel ve Havva Nur Bildik 19-23 Nisan 2024 tarihlerinde Sakarya’da gerçekleştirilen ‘’Havalı Silahlar Bölgesel Egemenlik Kupası’nda büyük bir başarıya imza attı. Genç Bayanlar Havalı Tüfek kategorisinde Hatice Yel şampiyon oldu, Havva Nur Bildik üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Kütahya’nın son dönemde başarıları ile büyük gurur yaşadığı atıcılık sporcuları yine büyük bir başarıya imza attı.

YEL’DEN ALTIN BİLDİK’DEN BRONZ

19-23 Nisan 2024 tarihlerinde Sakarya’da gerçekleştirilen ‘’Havalı Silahlar Bölgesel Egemenlik Kupası’nda Genç Bayanlar Havalı Tüfek kategorisinde yarışan iki Kütahyalı sporcu şehre madalya ile dönerek büyük bir gururu yaşattı.

’Havalı Silahlar Bölgesel Egemenlik Kupası’nda Genç Bayanlar Havalı Tüfek kategorisinde Hatice Yel atmış olduğu puanla birinciliği elde ederek şampiyon oldu. Aynı kategoride yarışan Havva Nur Bildik üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

‘HEDEFİMİZ HEP EN İYİSİNİ BAŞARMAK’

Başarılı sporcular Hatice Yel ve Havva Nur Bildik’in Antrenörü Kübra Koçak, sporcularının Kütahya’ya pek çok kez derecelerle döndüğünü ifade etti. Türkiye’de ses getiren sporcuların ülkemiz için mücadele etmeye devam edeceğini belirten Koçak, “Sporcularımla gurur duyuyorum. Hedefimiz bu şehri ve ülkemizi hem ülke şampiyonlarında hem de uluslararası her turnuvada en iyisini başarmak.  Çok çalışıyoruz, şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.” Dedi

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *