KURAŞ ŞAMPİYONASI’NDA KÜTAHYA RÜZGARI ESTİ

188

Kütahyalı sporcular Çankırı’da düzenlenen Kuraş Şampiyonası’ndan büyük başarılarla döndü. Şampiyonada Türkiye Şampiyonu olan Hatice Atay Avrupa şampiyonasında Kütahya’yı ve Türkiye’yi temsil edecek.

10-12 Mayıs tarihlerinde Çankırı’da düzenlenen Kuraş Şampiyonası’na katılan Kütahyalı sporcular şehre kupalarla döndü.

Kütahya Belediyesi’nin desteği ile turnuvalara katılan sporcular, ulusal çapta ter döktü. Olabildiğince yüksek performansların sergilendiği müsabakalarda sporcular Kütahya’ya şampiyonluk dereceleri alarak döndü. Çankırı’da yapılan Büyükler Kuraş Türkiye Şampiyonası’nda Kütahya Belediyespor Kulübü Judo Takımı sporcularından; 63 kilogramda Hatice Atay Türkiye Şampiyonu, 63 kilogramda Saniye Sen Türkiye üçüncüsü, 70 kilogramda Zeynep Cerez Türkiye üçüncüsü, 60 kilogramda Erdem Ay Türkiye üçüncüsü,  60 kilogramda Sefa Güler ve 70 kilogramda Melis Toker Türkiye beşincisi oldu.

HATİCE AY AVRUPA ŞAMPİYONASINA GİDECEK

63 kilogramda Türkiye Şampiyonu olan Hatice Atay Avrupa şampiyonasında Kütahya’yı ve Türkiye’yi temsil edecek. Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, göstermiş oldukları başarılardan dolayı başta sporcular olmak üzere antrenörlerine ve ailelerine teşekkür etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *