‘LOJİSTİK İÇİN KRİTİK BİR ADIM’

147

Kütahya OSB Yönetimi olarak, alt ve üst yapı çalışmalarına büyük bir önem verdiklerini belirten Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, Rıza Güral Caddesi’nde yürütülen yol yenileme çalışmalarının sanayicilerin lojistik faaliyetlerini daha güvenli ve verimli bir şekilde gerçekleştirmelerini için kritik bir adım olduğunu vurguladı.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Rıza Güral Caddesi’nde yürütülen yol yenileme çalışmalarını hızla devam ediyor. Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu çalışmaları incelerken Bölge Müdürü Tunahan Ergin’den bilgi aldı.

‘ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINA

BÜYÜK BİR ÖNEM VERİYORUZ’

Eskioğlu, incelemeler esnasında yaptığı açıklamada,” Projemiz çerçevesinde önce beton kaplama yapılarak temel sağlamlaştırılıyor, ardından üzerine sıcak asfalt dökülerek modern ve dayanıklı yollar oluşturuyoruz. Görüldüğü üzere Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi olarak, alt ve üst yapı çalışmalarına büyük bir önem veriyoruz. Rıza Güral Caddesi’ndeki bu yenileme projesi, sanayi bölgemizin daha modernleşmesi ve sanayicilerimize daha iyi hizmet sunabilmemiz açısından kritik bir adım. Beton kaplama ve sıcak asfalt kullanarak, uzun ömürlü ve dayanıklı yollar inşa ediyoruz. Bu sayede, sanayicilerimizin lojistik faaliyetlerini daha güvenli ve verimli bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

BİR AYDA TAMAMLANMASI BEKLENİYOR

Projeyi başlangıçta belirledikleri bir aylık süre içerisinde tamamlamak için titizlikle çalıştıklarını söyleyen Eskioğlu, “Şu ana kadar çalışmaların planlandığı gibi ilerlemesinden memnuniyet duyuyoruz. Bu yenileme çalışmaları, sadece mevcut ulaşım sorunlarını çözmekle kalmayacak, aynı zamanda bölgenin genel alt ve üst yapısını da güçlendirecek. Sanayicilerimiz, yenilenen yollar sayesinde üretim ve dağıtım süreçlerini daha rahat bir şekilde yürütebilecekler” ifadelerine yer verdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *