FENERBAHÇE’NİN GENÇ YILDIZI BELEDİYE KÜTAHYASPOR’DA ‘ŞİMŞEK’TEN BÜYÜK HAMLE’

201

Belediye Kütahyaspor, 18 yaşındaki sağ bek Mustafa Emir Akyıldız’ı kiralık olarak renklerine bağladı. U-18 Milli takımın kendi mevkiinde değişmez ismi olan Akyıldız’ın transferi için KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat destek oldu.

Belediye Kütahyaspor, Fenerbahçe A.Ş Profesyonel futbolcusu Mustafa Emir Akyıldız’ı kiralık olarak renklerine bağladı.

GÜRAL ARGAT DEVREYE GİRDİ

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat’ın destekleri ile gerçekleşen transfer ile Mavi Şimşek, önemli bir hamle gerçekleştirdi.

18 Yaşındaki genç futbolcu 2015 yılında Fenerbahçe’de başladığı futbol hayatında 2023 yılında profesyonel sözleşme imzaladı.

MİLLİ TAKIMIN DEĞİŞMEZ İSMİ

Şu an eski milli sağbek Sabri Sarıoğlu’nun çalıştırdığı U-18 Milli takımının da sağbekte değişilmez ismi olan Mustafa Emir Akyıldız 27 Nisan tarihinde Suudi Arabistan’a karşı oynanan son maçta 90 dakika görev aldı. Akyıldız, Fenerbahçe’nin Süper Kupa maçında 11’de sahaya sürdüğü kadroda da yer aldı.

TÜRK FUTBOLUNDA İZ BIRAKACAK

Belediye Kütahyaspor Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, “Geleceğin önemli isimlerinden olacağına inandığımız Mustafa Emir Akyıldız’a Kütahya’ya hoş geldin diyerek Türk futbolunda iz bırakacağına inandığımız uzun kariyerinin bu önemli adımında mavi lacivert formamız altında unutamayacağı bir sezon dileriz.” İfadelerine yer verildi.

BELEDİYE KÜTAHYASPOR




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *