KÜTAHYA’NIN MARKETİ FİYATLARI SABİTLEDİ

655

Kütahya’nın yerel zincir marketi Sultan Market enflasyonla mücadelede elini taşın altına koydu. Kütahya Merkez ve Tavşanlı’daki 43 şube ve online alışveriş platformunda ocak ayı boyunca 1500 üründe fiyat sabitlendi. Etiketlere yalnızca tedarikçi firmaların yapacağı indirim yansıtılacak

Hazine ve Maliye Bakanlığının enflasyonla mücadele kapsamında yaptığı “Birlikten Berekete Kazanan Türkiye” çağrısına Sultan Gıda ve İhtiyaç Maddeleri San. Tic. A.Ş.’den de cevap geldi.

Asgari ücretin açıklanmasının ardından açıklanmaya başlayan zamlar, özellikle gıda harcamalarında vatandaşı zorlarken Kütahya’nın yerel zincir marketi Sultan Gıda, enflasyonla mücadele için elini taşın altında koydu.

1500 ÜRÜNE ZAM GELMEYECEK

Bin 500 üründe fiyat sabitlenme kararı alan Sultan Gıda, Kütahya Merkez ve Tavşanlı ilçelerinde 43 mağaza ve online alışveriş platformu ile hizmet veren zincir market ocak ayı boyunca 1500 üründe fiyat sabitledi.

“Birlikten Berekete Kazanan Türkiye” kampanyasına destek olmak ve hayat pahalılığının fazlasıyla hissedildiği bugünlerde müşterilerinin bütçesine katkıda bulunmayı amaçladıklarını ifade eden Sultan Gıda ve İhtiyaç Maddeleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Habil Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: “Geçtiğimiz yıl şeker ve yağ ürünlerinde tedarik sıkıntısı yaşandığı dönemde hiçbir zaman yok satmayıp halkımızın yanında olduğumuz gibi bugün de yaşanan fiyat artışlarında destek olmak amacıyla ocak ayı boyunca 1500 üründe fiyatlarımızı sabitledik.”

‘YALNIZCA İNDİRİM ETİKETE YANSIYACAK’

Bu ürünlerde fiyat artışı yapılmayacağını vurgulayan Yılmaz, tedarikçi firma bu ürünlerde indirim yaparsa indirimlerin fiyatlara yansıtılacağını da açıkladı.

Sultan Marketlerde Bin 500 kalem üründe yapılan fiyat sabitlemesi Kütahya kamuoyunun da takdirini toplarken; uygulamanın Kütahya’daki diğer işletmelere örnek olması bekleniyor.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *