30’UNCU YILA ÖZEL LOGO

2311

11 Temmuz 2022 tarihinde kuruluş yıldönümünü kutlayacak DPÜ’nün, 30’uncu yılına özel logo tasarlandı. Öğrenci, akademisyen ve Kütahyalıların oy kullandığı anket sonucu birincilik ipini göğüsleyen logo tasarımı, DPÜ’nün web sitesinde kullanılmaya başladı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi bu sene 30’uncu yılını kutluyor.

11 Temmuz 1992 tarihinde yasayla Anadolu Üniversitesinden ayrılarak adı ve bağlantısı değiştirilen Kütahya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Kütahya Meslek Yüksekokuluna ek olarak, yeni kurulan Fen-Edebiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Simav Teknik Eğitim Fakültesi, Bilecik İktisadî ve İdarî Bilimler Fakültesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Fen Bilimleri Enstitüsünü bünyesinde bulunduran Dumlupınar Üniversitesi kuruldu.

11 Temmuz 2022 tarihinde 30. yılını kutlayacak olan Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin 30. yıl logosu akademik ve idari personeller, öğrenciler ve Kütahya halkının katılacağı anketle seçildi.

4 FARKLI LOGO TASARLANDI

30. yıl için dört farklı logonun tasarlandığı ankette katılımcılar diledikleri tasarıma oy vererek Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin 30. yıl logosunu belirledi. Her katılımcı sadece bir oy kullanabildiği anketin sonuçları belli oldu.

DPÜ’nün 30. Yıl logosunda kazanan tasarımı duyuran Öğr. Gör. Adem Dönmez, “yapılan oylamada 1. seçilen 30. Yıl logosu 1 yıl boyunca kullanılacak.” İfadelerini kullandı. Anket sonucu birincilik ipini göğüsleyen logo tasarımı, DPÜ’nün web sitesinde kullanılmaya başladı.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *