BİZİM YAPMAMIZ GEREKEN TANITIM

2286

KSBÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret eden MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, İnanılmaz güzel cihazlar var. Yapılan çalışmalar dolayısıyla hocalarımı tebrik ediyorum. Bizlerin yapacağı şu; memleketimizin böyle özel yerlerini tanıtmamız gerekiyor.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş beraberindeki heyet ile birlikte Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezini ziyaret etti.

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ile birlikte farklı bölümleri ziyaret ederek, tedaviye gelenlere geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Erbaş, Diş hekimlerinden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayrıca uygulanan yeni teknolojinin avantajlarından bahsedildi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, Kütahya Devlet Hastanesinin ilk Diş Hekimi Ferhan Eyüp Tunçbilek tarafından bağışlanan eski diş tedavisi aletleri hakkında bilgi verdi.

VEKİL ERBAŞ’A ŞEKER ÖLÇÜMÜ

Vekil Erbaş’ın Türkiye’de sayılı olan özel bir cihazla gözdeki şeker oranı ölçüldü.

Bunların dışında Türkiye’de sadece iki yerde bulunan Dijital ve Estetik Diş Kliniğinin özelliklerinden de bahsedildi.

Programın sonunda Rektör Kavuncu ileriye yönelik projeleri aktardı. Erbaş konuşmasında, “İnanılmaz güzel cihazlar var. Yapılan çalışmalar dolayısıyla hocalarımı tebrik ediyorum. Bizlerin yapacağı şu; memleketimizin böyle özel yerlerini tanıtmamız gerekiyor.” dedi.

Ziyaret programında Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş dışında MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Seyitömer Bld. Başkanı Halil Öztürk ve diğer konuklar; KSBÜ’den ise Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Berceste Güler ile birlikte hekim ve personeller yer aldı.

KSBÜ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *