VİRÜSLER İKİ TÜR

2269

Dablak Kur’an Kursunu ziyaret eden Kütahya Müftüsü Hüseyin Demirtaş, maddi hastalıklara sebep olan virüsler olduğu gibi manevi hastalıklara sebebiyet veren virüslerin de olduğunu belirtti.

Kütahya Müftüsü Hüseyin Demirtaş Kütahya’da Temel Dini Bilgilerin ve Kur’an Okumanın öğretildiği Kur’an kurslarını ziyaret ediyor. Müftü Demirtaş, eşi ile birlikte Dablak Kur’an Kursunu ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet etti.

BUNALIMI KURS SAYESİNDE ATLATTI

Ziyarette, yakın iki akrabasını kaybettikten sonra yaşadığı bunalımdan Kur’an Kursuna devam ederek kurtulduğunu ifade eden bir kursiyer, Kurs Görevlisi Hanife Ak Hoca’nın kendisine manevi destek sağladığını belirterek Ak’a ve kursa devam eden arkadaşlarına teşekkür etti.

Maddi hastalıklara sebep olan virüsler olduğu gibi manevi hastalıklara sebebiyet veren virüslerin de olduğunu belirten Müftü Demirtaş, kalbe ve kalpteki imana zarar veren kibir, kindarlık ve riya virüslerine karşı, tevazu sahibi olmak, sevgi ve muhabbeti kuşanmak ve dindarlıkta ihlas ve samimiyet sahibi olmanın elzem olduğunu belirtti. Müftü Demirtaş, etkin ve verimli hizmetleri için kurs görevlisi Hanife Ak’ı tebrik etti.

KÜTAHYA MÜFTÜLÜĞÜ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *