18 MART RUHUNU YANSITACAK YARIŞMA

1305

300Bin kahraman askerimizin şehit olduğu Türk’ün gücünü altın harflerle tarihe yazdıran Çanakkale Zaferi’nin 107. Yılında Kütahya Belediyesi tarafından düzenlenen “Bir Hilal Uğruna Resim ve Kompozisyon Yarışmasına başvuru 14 Mart saat 17.00’ye kadar tamamlanacak

Kütahya Belediyesi “Bir Hilal Uğruna Resim ve Kompozisyon Yarışması” düzenliyor.

“Bir Hilal Uğruna 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi” Konulu Resim ve Kompozisyon Yarışmasına Kütahya merkez ilçe sınırları içerisindeki İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrencileri katılabilecek.

RESİM YARIŞMASINDA İKİ AYRI KATEGORİ

Resim yarışması İlkokul ve Ortaokul öğrencileri için 2 ayrı kategoride yapılacak. Resimler, 25×35 cm boyutlarında kâğıtlara yapılacak, bu boyut dışındaki eserler değerlendirmeye alınmayacak.

Kompozisyon yarışmasına ise liselerin 9-10-11 ve 12. sınıfları tek kategoride katılacaklar, kompozisyon yarışmasına katılan eserler A4 kâğıtta ve en fazla iki sayfa olacak.

Çalışmaların üzerinde katılanın ismi ve imzası kesinlikle bulunmayacak, ancak her çalışmanın arkasında katılanın adı, okul adresi ve telefonu açık olarak yazılacak.

SON TARİH 14 MART

Kütahya Belediyesi internet sayfasından yarışma için açılacak olan linke tıklanıp başvuru formu doldurulacak formun çıktısı alınıp eserle beraber en geç 14 Mart 2022 Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar T.C. Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne teslim edilecek.

Yarışmaya katılan eserler 5 kişiden oluşacak seçici kurul tarafından değerlendirilerek, sonuçlar 18 Mart 2022 Cuma günü  Hezar Dinari  Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan programda açıklanacak.

Yarışmada her kategoriden Birincilere 1000 TL ikincilere 750 TL, üçüncülere 500  TL olmak üzere toplam 9 ödül  verilecek. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri, 18 Mart 2022 günü Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan törende takdim edilecek.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *