SAĞLIK KADROSU GÜÇLENİYOR

2622

Kütahya’ya 7’si Aile Hekimliği, Acil Tıp, Anesteziyoloji ve Renimasyon, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Nefroloji, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, İç Hastalıkları, Göz Hastalıkları ve İç Hastalıkları branşında uzmanlaşmış toplam 17 doktor kadrosu tahsis edildi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Kütahya’ya toplam 17 doktor kadrosu tahsis edildiğini duyurdu.

10 UZMAN 17 HEKİM KADROSU

Sağlık Bakanlığının 103. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası Münhal Kadroları kapsamında Kütahya’ya; 17 doktor kadrosu tahsis edildiğini açıklayan Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, 10 uzman doktorun branşlarını da açıkladı. Kütahya’ya Aile Hekimliği, Acil Tıp, Anesteziyoloji ve Renimasyon, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Nefroloji, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, İç Hastalıkları, Göz Hastalıkları ve İç Hastalıkları branşlarında 10 uzman hekim atandı.

BAŞARI DİLEDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere tüm bakanlık yetkililerimize teşekkür eden Ceyda Çetin Erenler, “Değerli hekimlerimize şimdiden hoş geldiniz diyor, başarılar diliyorum. Yeni atamalar ilimize ve ilçelerimize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *