TARIMIN AKSAKALLISI OLDU

1329

Tarım ve Orman Bakanlığı’nda 30 yılını dolduran yöneticilerden biri olması sebebiyle plaketle ödüllendirilen Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Özçalık, “Elbette ki belgeyi omuz omuza çalıştığımız mesai arkadaşlarım adına aldım. Bakanlığımızın bir mensubu olduğum ve her şeyin en iyisine layık çiftçilerimize hizmet ettiğim için gururluyum” dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısına Kütahya Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Özçalık da katıldı.

 İl Müdürleri grubu  adına öne çıkan sorunları ve çözüm önerilerini kürsüden anlatan Orhan Özçalık, “Sayın Bakanımıza, Saygıdeğer Bakan Yardımcılarımıza, Strateji Geliştirme Başkanlığımıza ve  tüm Genel Müdürlüklerimize bizlere olan destekleri içim şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

MESAİ ARKADAŞLARIYLA BİRLİKTE ALDI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin tensipleriyle, yaptıkları çalışmalardan dolayı Teşekkür Belgesi ile ve Tarım ve Orman Bakanlığı’nda 30 yılını dolduran yöneticilerden biri olması sebebiyle de plaket ile ödüllendirilen Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Özçalık sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Özçalık “Tabiri yerinde ise Tarımın Aksakallısı oldu. Elbette ki belgeyi omuz omuza çalıştığımız mesai arkadaşlarım adına aldım. Bakanlığımızın bir mensubu olduğum ve her şeyin en iyisine layık çiftçilerimize hizmet ettiğim için gururluyum. Memleket için çalışmaya devam” ifadelerini kullandı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *