MİNİK AZRA KORKUSUNU YENDİ

682

Beş yaşındaki kızı Azra ile birlikte hafif bir trafik kazası atlatan Fatma Kakaçkara, aynı gece kızının polislerden korkup, uyumaması nedeniyle 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. Eve gelen polisler, Azra’ya çikolata ve düdük hediye edip, bir süre sohbet etti.

POLİSLERDEN HEDİYE ÇİKOLATA

Kütahya’da ev kadını Fatma Kakaçkara, kızı Azra’yı gezdirmek için otomobiline binerek yola çıktı. Fatma Kakaçkara ile kızının içerisinde olduğu otomobil, Akkent Mahallesi 7’nci Ak Sokak’ta otomobil ile çarpıştı. Kazada araçlarda sadece maddi hasar oluştu. İhbarla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kaza raporunun hazırlamasının ardından Fatma Kakaçkara ile kızı Azra, araçlarına binerek olay yerinden ayrıldı. Fatma Kakaçkara, gece kızının polislerden korkup, uyumaması nedeniyle 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak, yardım istedi. Kakaçkara ailesinin yaşadığı Akkent Mahallesi 1453 Konutları’na gelen polisler, Azra’ya çikolata ve düdük hediye edip, bir süre sohbet etti. Haber merkezi de telsizden Azra’ya ‘İyi geceler’ anonsu ile seslendi.

TELSİZLE ‘İYİ GECELER’ ANONSU YAPTI

Kaza nedeniyle kızının ağladığını ve bir türlü uyutamadığı için polislerden yardım istediğini belirten Fatma Kakaçkara, “Azra’yı gezdirmek için çıkmıştım. O arada maddi hasarlı bir kaza yaşadık. Kızım da otomobilin içerisindeydi. Gece Azra’yı uyutmak istediğimde olay yerine gelen polislerden etkilendiğini söyleyerek ağlamaya başladı. Ben de Azra’yı uyutamayınca 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak, eve gelmelerini rica ettim. Onlar da sağ olsunlar, kırmadılar. Polisler, Azra’ya çikolata ve düdük verdi. Telsizle ‘İyi geceler’ anonsu yaptılar. Herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *