‘MEMLEKETİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’

1091

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından 1 Mart 2022 tarihi itibari ile Kütahya İl Başkanı olarak atanan Gülçin Hizarcıoğlu Karaman, Kütahya’ya hizmet noktasında varız ve memleketimiz için çalışacağız.”ifadelerini kullandı. 

Türkiye Değişim Partisi Kütahya İl Başkanı görevine getirilen Gülçin Hizarcıoğlu Karaman, eski İl Başkanı ve Türkiye Değişim Partisi Kurucu üyesi Erciyes Akçay’dan görevi teslim aldı. Türkiye Değişim Partisi’nin Kurucu üyesi Erciyes Akçay “Türkiye Değişim Partisinde kurultay sürecinde Genel Başkanımız beni parti meclisine uygun gördü. Tüzük gereği hem parti meclis üyesi olamayacağım hem il başkanı olamayacağımdan dolayı il başkanı arayışına girdik. Maden Mühendisi Gülçin Hizarcıoğlu Karaman hanımefendi ile mutabık kaldık. 1 Mart 2022 tarihinde MYK’mızdan geçirerek adını yazdırdık” dedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından 1 Mart 2022 tarihi itibari ile Kütahya İl Başkanı olarak atanan Gülçin Hizarcıoğlu Karaman, Türkiye Değişim Partisi’nin temel anlayışının, Cumhuriyetin en önemli değeri olan “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir.’’ilkesinin ışığında, anlayış, şefkat, sevgi ve saygı ile sorunları çözmek olduğunu vurguladı. Partilerinin var oluş amacını “İşsizliği azaltmak, üretimi arttırarak büyümek ve teknolojik gelişmeleri hesaba katarak çalışma sürelerini yeniden ayarlamak, yoksulluğu ve bölgeler arası adaletsizliği giderecek gelir dağılımını oluşturmak, varlığı ve bereketi çoğaltarak Türkiye’yi zenginleştirmek ve bu zenginliği adil dağıtmak, eğitim, sağlık, sosyal güvenlik ve yargıda, devletin vatandaşını şefkatle kucaklamasını sağlamak, siyasetin kalitesini yükseltmek, tüm vatandaşların onurlu ve özgür bir yaşama kavuşarak yarınından emin ve umutlu olmasını sağlamak olarak açıklayan Hizarcıoğlu Karaman, “Kütahya’ya hizmet noktasında varız ve memleketimiz için çalışacağız.”ifadelerini kullandı. 

Kadınların ekonomik, sosyal ve siyasi alanlarda yapacağı çalışmaları desteklemenin ve güçlendirmenin önemini vurgulayan Hizarcıoğlu Karaman sözlerine şöyle son verdi: “Kadınların siyasal yaşama daha çok katılmaları için gerekli çalışmalar genişletilerek yürütülecektir. Aile içi şiddeti engellemek üzere ekonomik ve hukuki tüm tedbirler alınacak, kampanyalar desteklenecek, sivil toplum örgütleri ile yakın çalışma içinde olunacaktır.”

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *