ENES ŞOV YAPTI ŞİMŞEK KAZANDI

791

Belediye Kütahyaspor, zorlu 1954 Kelkit deplasmanında Enes Nalbantoğlu’nun golleriyle maçı 3-2 kazanmayı başardı. Rakiplerinin puan kaybettiği haftada Belediye Kütahyaspor ligde ikinci sıraya yükseldi

3. lig 1. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor, hafta içi maçında 1954 Kelkit Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Belediye Kütahyaspor teknik direktörü İsmail Güldüren, Karaman Belediyespor maçında ki kadrosunu bozmazken, cezalı İbrahim Konuksever’in yerine kaptan Veli Kızılkaya forma giydi. Maçın 13’üncü dakikada sol bek Ali Mert Işık sakatlanırken, Talha Aydemir oyuna dahil oldu. Karşılaşma orta saha mücadelesi halinde geçerken maçın 28’inci dakikasında Kelkit Belediyespor Yaser Yüce’nin ayağından kazandığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra Belediye Kütahyaspor atakları sıklaşırken, Enes Nalbantoğlu maçta eşitliği getiren gole imza attı. Karşılıklı gollerle ilk yarı sona ererken ikinci yarı büyük bir heyecan sahne oldu.

ENES ŞOV DEVAM ETTİ

Belediye Kütahyaspor’un önemli oyuncularından biri olan Enes Nalbantoğlu, adeta ikinci yarıya da damgasını vurdu. Karşılaşmanın 49’uncu dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Enes Nalbantoğlu kendisinin ve takımının ikinci golüne imza attı.  Bu golle birlikte büyük bir sevinç yaşanırken, 7 dakika sonra Kelkit Belediye penaltı vuruşu kazandı. 56’ıncı dakikada Hamit Bayraktar penaltı vuruşunu kullanarak topu ağlara gönderdi ve skora bir kez daha beraberlik geldi. Belediye Kütahyaspor galibiyet golü için yeninden baskı kurmaya başlarken, maçın yıldızı Enes Nalbantoğlu bir kez daha sahneye çıktı. 69’uncu dakikada attığı golle hat-trick yaptı ve takımını bir kez daha öne geçirmeyi başardı. Maçın son bölümleri ev sahibi Kelkit Belediyespor’un baskısı ile geçerken, Belediye Kütahyaspor defansı gole izin vermedi ve maç 3-2 Belediye Kütahyaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

BATMAN VE NEVŞEHİR

PUAN KAYBETTİ

Belediye Kütahyaspor’un zirve yolunda ki rakipleri Batman Petrolspor deplasmanda Çatalcaspor ile 1-1 berabere kalırken, Nevşehir Belediyespor ise Formül Erbaaspor’a 2-1 kaybetti. Arnavutköy’in Karaman deplasmanında 1-0 kazandığı haftada Bursa Yıldırımspor, Osmaniye ile 1-1 berabere kaldı. Play- mücadelesi veren Hopaspor sahasında Fatsa’yı 3-1 mağlup ederken, Sancaktepe-Hendekspor 0-0, Kahta-Elazığ 0-1 ve Başkent Gözgözler Bergama maçı 1-2 sonuçlandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *