BBP’DEN MERKEZDE ADAYLIK SİNYALİ

177

‘ADAY AÇIKLAMALARIMIZ SÜRPRİZLERLE DOLU OLACAK’

Belediye Başkanı aday listelerinin ayın 20’sinde seçim kuruluna teslim edileceğini dile getiren BBP   Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere, “Belediye başkan adalarını açıklamaya devam ediyoruz sürprizlerle dolu olacak.” Dedi. Gökdere, Kütahya’yı en üst noktaya taşımaya kararlı olduklarını vurguladı

İLKEMİZ ŞEFFAF BELEDİYECİLİK

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kütahya İl Başkanı Mustafa Gökdere, BBP Partisinin Ankara’da gerçekleştirilen Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Toplantının büyük bir coşku ile gerçekleştiğini ifade eden Gökdere, “Belediye başkanı, meclis üyesi adaylarımızı açıkladık.” İfadelerini kullandı. Kütahya’yı en üst noktaya taşımak için ellerinden geleni yapmaya kararlı olduklarını vurgulayan Gökdere, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin en hassas noktası olan şeffaf belediyeciliği ilke edindiklerini belirtti. Kütahya ve ilçeleri birçok proje açıkladıklarını ifade eden Gökdere, “52 sayfadan oluşan bir beyannamemiz var. Beyannamemizde en çok önem verdiğimiz konu kadınlar ve gençlere dair projeler.” Dedi. Gençleri uyuşturucudan uzaklaştırmak için projeler geliştirdiklerini açıklayan Gökdere, “Önem verdiğimiz bir diğer konu sokak hayvanları. Çünkü sokak hayvanları hem özellikle çocuklarımıza sıkıntı yaratıyor hem de hayvanlarımız sokakta perişan oluyorlar.” Dedi. Hayvan hastaneleri ve barınakların çoğaltılması projelerinin önemine dikkat çeken Gökdere, hayvanların bakımları ile ilgilenen vatandaşların gerekli kıssaslara uyması içinde çalışacaklarına değindi. 

Simav ve Altıntaş ilçeleri, Simav Altındağ ve Eski Gediz beldelerinde Başkan adayı açıkladıklarını belirten Gökdere, Yıllarca belediyecilik yapmış Eski Gediz adayı Ekrem Taşkesdik’ın tecrübelerinden faydalanmak istediklerini vurguladı. Altıntaş Belediye Başkan Adayı Arif Teke’nin BBP’ye geçişinin sevinçle karşılandığına değinen Gökdere, “Bugüne kadar kendisinin sözleri de belli. Yemedi, yedirmedi ahlakıyla hizmet eden bir Başkan oldu. Altıntaş’ta sevilen bir isim. Ön görüşmeleri yaptığımız da “AK Partinin açıklamasını bekleyelim başkanım” demişti. Açıklanmış olsaydı kendisine destek verecektik. Açıklanmamasıyla aday gösterdik” şeklinde konuştu.

AYIN 19’UNDA AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Ahlaklı Belediye Başkan Adayları oluşturduklarını belirten Gökdere, seçim çalışmalarını yoğun bir çaba ile sürdürdüklerini ayın 20’sinde aday listelerinin seçim kuruluna teslim edileceğini dile getirdi.   Gökdere, “Ayın 18-19’una kadar belediye başkan adalarını açıklamaya devam ediyoruz sürprizlerle dolu olacak. Herkes merkezden aday çıkarıp çıkarmayacağımızı merak ediyor. Büyük ihtimalle onu da ayın 19’unda açıklayacağız.” İfadelerini kullandı.

Hangi ilçelerde aday çıkarıp çıkarmayacaklarını parti genel merkezinin belirlediğini ifade eden Gökdere, “Biz ilçelerdeki durumu aktarıyoruz, genel merkezde AK Parti teşkilatı ile toplantılarda durum iletiliyor. Toplantıların sonucunda karar veriliyor.” Diyerek Cumhur İttifakı’nın şu ana kadar Kütahya’da bir ittifak yapmadığını hatırlattı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *